Ауто мото савез

Обустава саобраћаја у Лакташима

  • Извор: СРНА
  • 08.09.2024. 09:22

Саобраћај се у Републици Српској и ФБиХ одвија несметано, услови за вожњу су повољни, а на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина повећана је опасност од одрона, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

Због одржавања уличне атлетске трке у Лакташима, од 13.00 до 21.00 часова биће потпуно обустављен саобраћај на овом дијелу магистралног пута Лакташи-Нова Топола. За вријеме обуставе, возила ће се преусмјеравати на алтернативне путне правце улицама у граду, уз физичку регулацију полицијских службеника.

Због изградње моста на регионалном путу Разбој-Руданка до 27. септембра долазиће до измјене у одвијању саобраћаја за прелаз транспортера и тешке механизације.

Поједини семафори у Бањалуци неће радити

Поједини семафори у Бањалуци неће радити

Измјене у саобраћају, због радова, су и на магистралном путу Доња Буковица-Вршани и Вршани-Бијељина, Трново-Миљевина у кањону ријеке Бистрице, Гацко-Тјентиште у Саставцима, на подручју Хан Пијеска и Сокоца, Добро Поље-Миљевина, Саставци-Устипрача, Брод на Дрини-Хум, Градишка-Козарска Дубица, Теслић-Подјезера и на подручју Добоја гдје је у току изградња ауто-пута.

Због радова у тунелима "Цера три" и "Строгоник" измјене су на магистралном путу Бродар-Вишеград, затим у тунелу "Котва два" на дионици Међеђа-Бродар и у тунелу "Трговишта" на путу Бродар-граница Републике Српске и Србије, те на путном правцу Добро Поље-Миљевина у тунелу "Сијерачке стијене".

До повремене обуставе, због минирања терена, долазиће на дионици регионалног пута Добој-Модрича у Костајници.

Санациони радови актуелни су на магистралним путевима Кладањ-Власеница и Олово-Семизовац.

Један састојак је тајна савршеног ајвара

Један састојак је тајна савршеног ајвара

На граничним прелазима нема дужих задржавања.

На граничном прелазу Каракај код Зворника забрањен је саобраћај за возила преко пет тона највеће дозвољене масе, те се преусмјеравају на нови мост Братољуб у Братунцу и на гранични прелаз Рача, док аутобуси могу користити прелаз Шепак.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.