Полиција око зграде у којој наводно живи

Медији: Нападача у Новом Пазару нико не познаје

  • Извор: Б92
  • 29.06.2024. 18:10

Потпредсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је лице које је извршило терористички напад у Београду Милош Жујовић (25), вјерско име Салахудин, конвертит из Младеновца.

"Утврђено је да је лице које је извршило терористички напад Милош Жујовић (1999), вјерско име Салахудин, конвертит из Младеновца, који је прешао да живи у Новом Пазару. У наставку акције, полиција ће извршити претресе на више локација. Све наше снаге су у највишем степену приправности”, изјавио је министар Дачић. 

Надлежни органи Србије утврђују да ли је нападач повезан с вехабијама, сазнаје Танјуг.

Како Б92.net незванично сазнаје, нападач на жандарма није никада живио у Новом Пазару, већ је само био пријављен на једној адреси у центру града.

Откривен идентитет терористе који је ранио жандарма у Београду

Откривен идентитет терористе који је ранио жандарма у Београду

"Полиција је долазила на адресу на коју је пријављен, али њега нико не познаје, комшије су изјавиле да га никада нису видјели", рекао је саговорник из Новог Пазара за Б92.

Како незванично сазнаје овај портал, он је наводно живио са неком женом у унутрашњости, а бавио се доставом хране.

У Новом Пазару примјетно је појачано присуство полиције и подигнут је ниво приправности послије данашњег напада на припадника Жандармерије испред израелске Љмбасаде у Београду.

Како Б92.net сазнаје, испред зграде нападача у којој је живио са супругом, без дјеце, налазе се ватрогасци и полиција.

Пратите нас и путем Вибера