Тузла

Откривено шта је убица жене и дјеце написао у поруци

  • Извор: Аваз
  • 21.05.2024. 16:00

Мујага Чичкушић који је прије неколико дана убио супругу и двоје дјеце у тузланском насељу Ступине, а затим се бацио са зграде, починио је бруталан злочин какав не памте ни најстарији полицијски службеници и истражиоци, открива портал "Аваза".

Стан у којем је почињен злочин леди крв у жилама. Чичкушић је злочин починио сјекиром, а да ствар буде шокантнија - отац монструм, који је убиство у детаље испланирао, сјекиру купио на пијаци, двогодишње дијете је убио у дјечијем креветићу.

Али, томе није био крај. Друго дијете од девет година убио је у ћошку стана. Мајка Амела је све покушала спријечити, али није успјела.

Стари полицијски знанац из Бањалуке отео и тукао човјека, од његовог брата тражио новац

Стари полицијски знанац из Бањалуке отео и тукао човјека, од његовог брата тражио новац

Полиција је пронашла продавача који је продао сјекиру Мујаги, али није могао ни слутити зашто му је она потребна. Сјекиру је купио на пијаци код "Хамета".

Тужилаштво ТК званично је потврдило да је пронађена сјекира у стану која је послата на вјештачење. Овакав злочин дуго није виђен на овим просторима.

Језива порука

Осим тога, убица је на вратима стана оставио поруку. У једној од порука, написаној оловком, између осталог пише:

.Ј**ем вам фамилију, за све сте ви криви! ".

Ударена на пјешачком прелазу: Повријеђена жена превезена у УКЦ

Ударена на пјешачком прелазу: Повријеђена жена превезена у УКЦ

За сада није познато на кога се порука односи. Наводно, упућена је рођацима из Њемачке који су му помогли да нађе посао у овој држави. На једној од порука се наводно појединцима "захвалио" за помоћ, пише "Аваз".

Пратите нас и путем Вибера