Продужен притвор

Пејовићу осам и по година робије за отмицу и силовање: Жртви давао ''непознате супстанце''

  • Извор: АТВ
  • 23.09.2024. 16:17

Дамир Пејовић осуђен је на осам и по година затвора због отмице и силовања, наведено је у саопштењу на сајту Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево.

Ову казну Пејовићу је изрекао Општински суд у Сарајеву.

"Након изрицања пресуде, суд је оптуженом продужио притвор“, наведено је у саопштењу.

Ругло на Паприковцу: Од дјечијег игралишта остао само шљунак

Ругло на Паприковцу: Од дјечијег игралишта остао само шљунак

У саопштењу је наведено да се Пејовић терети да је у периоду од половине октобра 2022. године па до јануара 2023. године у Сарајеву, оштећеној противправно ограничио слободу кретања са циљем да је доведе према њему у подређени положај и над њом успоставио потпуну контролу, давајући јој при томе њој непознате супстанце да конзумира, од којих се осјећала онеспособљено пружити му отпор, у више наврата је тукао и ударао отвореном шаком, рукама и ногама по тијелу.

"Терети се и да је у другој половини децембра 2022. године, у шуми зауставио возило којим је управљао, истјерао оштећену и рекао јој да легне испред аута како би је прегазио и сломио јој ноге, што је она из страха урадила, плачући и молећи га да је поштеди, а затим изашао из возила и физички је напао“, наведено је у саопштењу. 

Осумњичени за покушај атентата на Трампа писао биљешке о својим намјерама

Осумњичени за покушај атентата на Трампа писао биљешке о својим намјерама

Истовремено, додају у саопштењу, Пејовић је континуирано присиљавао оштећену на сполни однос и са њим изједначену сполну радњу, тјерајући је да претходно конзумира непознату супстанцу од које је она била онеспособљена да му се одупре, па је тако оштећена са Пејовићем без властитог пристанка и под пријетњом, присиљена на сексуалне односе у које је ступала из страха за свој живот и плашећи се његове тортуре.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.