Нови Пазар

Појавио се посљедњи снимак страдалог предузетника: Настао непосредно прије несреће

  • Извор: Агенције
  • 19.09.2024. 19:05

Новопазарац Алмир А. и његова сапутница трагично су погинули у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила синоћ у близини Инђије. Аутомобил, којим је управљао Алмир А., слетио је са пута под још неразјашњеним околностима, остављајући за собом потпуно уништено возило.

Редакција "Санџак Данас" дошла је у посјед видео снимка који је Алмир А. објавио непосредно прије несреће као причу на Воцапу.

На снимку се најприје види како путује ауто-путем, а затим сједи у једном кафићу у Новом Саду. Само неколико сати касније, његов живот и живот његове сапутнице угашени су у страшној саобраћајној несрећи.

Полиција је одмах изашла на лице мјеста, а саобраћај је био обустављен док су ватрогасци покушавали извући тијела из смрсканог аутомобила. Истрага је у току, а додатни детаљи о несрећи се очекују у наредним данима.

Четири јахача апокалипсе галопирају Њемачком

Четири јахача апокалипсе галопирају Њемачком

Алмир А., осим што је био познат као предузетник у Улцињу, гдје је држао популарну плажу "Перл бич" у насељу Штој, био је и присутан на релацији Нови Пазар–Швајцарска–Улцињ, гдје је увијек одржавао контакт са својим људима и пријатељима.

Дијаспора из Швајцарске такође масовно објављује његове фотографије, наглашавајући колико је био вољен и поштован. Његов изненадни одлазак оставио је празнину која се тешко може испунити.


Пратите нас и путем Вибера