Аранђеловац

Престизао мотором и подлетио под ауто: Познат идентитет страдалог дјечака

  • Извор: Блиц
  • 20.10.2024. 17:07

Лазар В. (15) погинуо је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила јуче на путу Аранђеловац-Лазаревац када се мотоциклом закуцао у џип који је ишао из супротног смјера.

Лазар је био фудбалер у фудбалском клубу "Шумадија Аранђеловац", а клуб је на Фејсбук профилу објавио његову фотографију.

"Велика туга. Боже, није фер игра, узео си нам најбољег. Васке, почивај у миру, нека те анђели чувају", пише у објави.

У објави коју је објавио клуб "Шумадија Аранђеловац", наводи се да је Лазар на утакмици са Јасеницом у Смедеревској Паланци постигао свих седам голова у побједи 7:2.

Ко је Нада која је оставила читуљу Гадафију: Вољена Кћерка Либије

Ко је Нада која је оставила читуљу Гадафију: Вољена Кћерка Либије

"Мрежу је погодио у 24, 25, 35, 44, 45,73. и 78. минуту, у просјеку сваких 11 минута и 42 секунде. У Подунавско-шумадијској пионирској лиги одиграно је 17 кола, Лазар је играо све мечеве и први је на листи стријелаца са 26 голова. Напуниће 14. маја 14 година и од јесени ће да игра у селекцији кадета. На игре и голове поносан је тренер Никола Златковић", наводи се у једном чланку који је објавио овај клуб.

Лазар В. је погинуо јуче око 16 часова када је мотоциклом за који није имао дозволу, кренуо у правцу Лазаревца. У једном тренутку је кренуо да претиче фолксваген поло, када је из супротног правца наишао џип.

Дјечак на мотоциклу није имао гдје и ударио је у џип, а потом се од силине удара одбио и подлетио под возило које је само који секунд прије претекао.

Он је са тешким тјелесним повредама хитно транспортован у Аранђеловац, али нажалост, љекари су могли само да констатују смрт, пише "Блиц".

Откривено шта је Ђоковић рекао Надалу на мрежи

Откривено шта је Ђоковић рекао Надалу на мрежи

Полиција је обавила увиђај, а наређена је и обдукција страдалог дјечака.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм