Нови Пазар

Пси луталице напали дјечака

  • Извор: Агенције
  • 10.10.2024. 08:30

Тежак инцидент одиграо се у Новом Пазару када је у насељу Луг у близини Основне школе „Десанка Макисмовић“ чопор паса луталица напао дјечака, иначе ученика те школе. Читав догађај забиљежен је сигурносним камерама и изгледа језиво.

Дјечак је кренуо на часове у првој смјени, када га је на тротоару напао чопор паса луталица.

Кренули су да трче и да лају на њега, а дјечак је инстинктивно кренуо да бјежи, а они су га стјерали у ћошак. На сву срећу возач путничког аутомобила је то примијетио. 

Аутомобил слетио у ријеку Босну: Спашена особа тврди да су у возилу биле још три особе

Аутомобил слетио у ријеку Босну: Спашена особа тврди да су у возилу биле још три особе

Окренуо се и кренуо ка псима, који су се једва разбјежали када је аутомобил кренуо на њих, описује за РИНУ ситуацију мјештанин коју је видио на снимку сигурносних камера читаву ситуацију.

Кап која је прелила чашу

Пси луталице годинама огроман проблем у Новом Пазару

Ово је само кап која прелила чашу кад је у питању проблем паса луталица у Новом Пазару. Пси луталице се крећу у чопорима и не бирају жртве, нападају дјецу, старије, мајке и труднице.

– Само се питамо зашто тај дуго обећавани азил није изграђен. Он је требало да буде завршен још прошле године, а ево прође и ова година и од азила ништа. Да ли треба да стријепимо сваки пут кад дјецу пошаљемо у школу, ово је заиста катастрофа – додају мјештани.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: