Узнемирујуће злостављање

Шок! Пјевачица повукла пријаву да избави мужа из затвора?!

  • 12.10.2024. 21:10

Јавност је згрожена вијешћу да је претучена пјевачица Алдина Бајић, а снимак који од јутрос кружи на друштвеним мрежама леди крв у жилама.

Несрећну пјевачицу је претукао супруг, иначе музичар, Адис Цигура. Портал 072инфо, доноси детаље овог шокантног догађаја.

Наиме, све се одиграло у ноћи са 30. септембра на 1. октобар, након што су супружници завршили свирку на предизборном скупу у Арнаутима

Појавио се језив снимак премлаћивања пјевачице Алдине Бајић

Појавио се језив снимак премлаћивања пјевачице Алдине Бајић

Бајић се налазила у дневном боравку и користила мобилни, што је било сумњиво њеном супругу, тврди извор за “072инфо”.

Он је зумирао камеру на њен мобилни, сумњајући како га вара и дописује се са неким. Потом је сишао у дневни боравак, чекао да Алдина поново настави са кориштењем мобилног, а потом јој затражио телефон.

Она је, наводно, у том тренутку одбијала дати телефон, незванично и обрисала неку од апликација, након чега је услиједио хаос.

Самохрана мајка, лијечила се од карцинома: Ово је пјевачица коју је претукао муж

Самохрана мајка, лијечила се од карцинома: Ово је пјевачица коју је претукао муж

Адис је крвнички ударао Алдину шакама у главу, а када је пала на под наставио је задавати јој ударце ногама у главу. 

Како сазнаје “072инфо”, сутрадан је Адис однио новац и њен микрофон из куће, али и плакао и тражио начине да се помири са Алдином којој је за то вријеме пружана медицинска помоћ.

Потом је Адис смјештен у притвор Казнено-поправног завода у Зеници. У међувремену, због овог инцидента, отказали су све наступе, баш као и наступ у Немили на регионалном скупу једне странке и завршни у зеничкој “Арени”. 

Ухапшен Адис Цигура након бруталног премлаћивања супруге!

Ухапшен Адис Цигура након бруталног премлаћивања супруге!

Подсјетимо, након овог инцидента цијели случај пријављен је полицији, а након чега је Алдинин супруг смјештен у КПЗ Зеница.

-Тачна је информација да се у притвору Казнено-поправног завода затвореног типа у Зеници налази Адис Цигура – потврдио је за “072инфо” Русмир Исак, директор зеничког затвора. 

Наводно, ово није први брачни проблем супружника Бајрић, а све због љубоморног Адиса који сумња у вјерност супруге Алдине.

Да ствар буде ироничнија, упркос бруталног премлаћивања, Алдина је, тврди извор “072инфо”, ишла до поступајућег судије да јој допусти да види супруга, али и контактирала адвоката свог супруга како би повукла пријаву и избавила супруга из притвора.

Сјећате ли се филма ''Ја, робот'': Управо је постао стварност

Сјећате ли се филма ''Ја, робот'': Управо је постао стварност


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: