Одређен јој једномјесечни притвор

Тинејџерка (18) на кокаину и без дозволе изазвала трагедију - погинуо младић!

  • 25.09.2024. 11:19

Тинејџерка Н. С. (18) из Раткова, која се терети да је у недјељу, 22. септембра изазвала саобраћајну несрећу на путу Оџаци - Ратково, у којој је погинуо мотоциклиста Немања Калајџија (33) из Сонте, саслушана је у Вишем јавном тужилаштву у Сомбору.

На приједлог тужилаштва, одређен јој је једномјесечни притвор.

Њој се на терет ставља тешко кривично дјело против безбједности јавног саобраћаја за које је запрећена затворска казна до 12 година.

Нови детаљи о случају Данке Илић: Он је отишао до напуштене куће, ту је сакрио тијело

Нови детаљи о случају Данке Илић: Он је отишао до напуштене куће, ту је сакрио тијело

Према тврдњама медија, Н. С. нема положен возачки испит ни за једну категорију, а послије саобраћајне несреће била је подвргнута дрога-тесту, који је показао да је у тренутку несреће управљала “аудијем А4” под дејством опојне дроге кокаин, преноси Курир.

– Н. С. кретала се из правца Раткова ка Оџацима и сумња се да је претицала преко пуне линије. Тада је налетјела на мотоцикл који се кретао у својој траци. Мотоциклиста Немања Калајџија је од задобијених повреда преминуо – подсјећа наш извор.

Судар полиције и аутобуса

Судар полиције и аутобуса

Смрт младог Сонћанина растужила је све који су га познавали.

– Био је породични човјек, много је радио како би својој породици обезбједио пристојан живот. Држао је две прехрамбене продавнице и стовариште огријева – испричао је његов познаник.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:55 Наша Српска (Р)

    ''Наша Српска (Р)

  • 13:20 Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.