Оџак

Тинејџерка која је усмртила мотористу: Мени су убили оца, сада сам ја убила доброг човјека

  • Извор: Ало
  • 30.09.2024. 14:46

Тинејџерка Наташа С. (18), која је 22. септембра, како се сумња, под дејством кокаина и марихуане изазвала тешку саобраћајну несрећу на путу Ратково-Оџаци у којој је погинуо мотоциклиста Немања Калајџија (33) из Сонте, признала је кривицу у Вишем јавном тужилаштву у Сомбору и тражила да је суд одмах осуди и упути на издржавање робије.

Осумњичена дјевојка је, како се сазнаје, на саслушању код тужиоца кроз сузе признала кривицу.

"Крива сам, не треба ми адвокат да ме брани... Убила сам доброг човјека! Заслужила сам казну, нема потребе да ми судите, одмах ме водите на издржавање казне. Нека ме суд осуди на казну коју сам заслужила", овако је, према речима извора "Ало", Наташа С. пред тужиоцем потврдила да је изазвала саобраћајну несрећу у којој је настрадао Немања Калајџија.

Након тога је испричала да зна кроз шта пролази породица настрадалог човјека јер је и она остала без оца.

Ко је Херберт Кикл - крајњи десничар који је побиједио у Аустрији

Ко је Херберт Кикл - крајњи десничар који је побиједио у Аустрији

"Знам како је одрастати без оца. Мени су убили оца када сам имала само три године и није био уз мене. Сада сам ја другом дјетету одузела оца. Свјесна сам какав сам бол нанијела том дјетету и његовој породици", рекла је осумњичена плачући, послије чега јој је судија за претходни поступак на приједлог тужиоца одредио притвор до 30 дана.

Како се раније писало, она се терети да је дрогирана и без возачке дозволе аутомобилом ауди А4 на путу Оџаци - Ратково 22. септембра изазвала саобраћајну несрећу у којој је Немања погинуо на мјесту док је возио мотор марке сузуки, преноси "Ало".

Утврђено је да је претицала колону преко пуне линије и налетјела на Немању, који је био у својој траци на мотору. Усљед силовитог ударца мотоциклиста је страдао на мјесту, док је осумњичена Наташа послије удеса подвргнута дрога-тесту, који је, према незваничним информацијама, показао да је у тренутку несреће управљала аутомобилом под дејством кокаина.

Домаћинска атмосфера током Додикове посјете: Један од Ристиних синова изрецитовао пјесму предсједнику

Домаћинска атмосфера током Додикове посјете: Један од Ристиних синова изрецитовао пјесму предсједнику

Њој се на терет ставља тешко кривично дјело против безбједности јавног саобраћаја за које је запријећена затворска казна до 12 година.

Како су медији објавили 11. априла 2009, Наташиног оца Слободана С. дан раније убио је Јован А. из Раткова.

"Министарство унутрашњих послова саопштило је да је ухапшен Јован А. (36) који је у Раткову код Оџака пуцао у Драгана С. (31) из Ветерника код Новог Сада, усмртивши га на лицу мјеста, а потом усмртио и Слободана С. (31) из Раткова. Јован А. из Раткова, у општини Оџаци, предао се полицији након што је, како се сумња, убио двојицу људи у родном мјесту, потврдио је портпарол новосадске полиције", јавила је РТВ прије 15 година.

Након убиства двојице мушкараца, откривено је да је један од њих припадник Жандармерије.

Народна вјеровања која су поштовали наши преци: Повишицу на послу је најбоље тражити овим даном

Народна вјеровања која су поштовали наши преци: Повишицу на послу је најбоље тражити овим даном

"Он је у свом локалу прво убио жандарма Драгана С, а потом је отишао неколико стотина метара даље до куће гдје је живио Слободан С. и усмртио га са два хица. Свједоци су казали да је жандарм Драган С. страдао у покушају да спријечи Јована А. да убије Слободана С. Сведоци су испричали и да су Јован А. и Драган С. били добри пријатељи", објавила је тада РТВ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.