Тужилаштво

Три кључна доказа за убиство мале Данке: Откривени детаљи оптужнице

  • 24.09.2024. 11:08

Свједоци, надзорне камере, ГПС...три су кључна доказа против Д.Д. и С.Ј. осумњичених за убиство Данке Илић, 26. марта ове године у селу Бањско поље код Бора, сазнаје "Блиц".

Како сазнају медији, оптужница се заснива на свједоцима који су посвједочили да су окривљени били на лицу мјеста гдје је дјевојчица нестала и настрадала, али и снимцима са надзорних камера који су указали да су они били у вријеме дјевојчициног нестанка на мјесту гдје је она посљедњи пут виђена.

Огласила се мајка Данке Илић: Сви и даље криве мене!

Огласила се мајка Данке Илић: Сви и даље криве мене!

"Такође, ГПС на службеном возилу који су возили тај дан је потврдио да су били на лицу мјеста у вријеме нестанка Данке, а то је поврдио и снимак са надзорне камере. Такође, њихов исказ који су дали у тужилаштву, а који су касније повукли је узет у обзир јер је дат уз присуство њихових бранилаца и он је вјеродостојан", каже извор "Блица".

Окривљенима се на терет ставља кривично дјело тешко убиство дјетета за које је запрећена казна доживотни затвор без условног отпуста.

Подигнута оптужница за убиство Данке Илић (2)

Подигнута оптужница за убиство Данке Илић (2)

Оптужница и против оца једног од осумњичених

Више јавно тужилаштву у Зајечару подигло је јутрос оптужницу против Д.Д. и С. Ј. који се сумњиче да су убили Данку Илић, двогодишњу дјевојчицу из Бора.

Отац  Данке Илић (2) има само једну поруку за тужилаштво!

Отац Данке Илић (2) има само једну поруку за тужилаштво!

Оптужница је подигнута и против окривљеног Р.Д., оца Д.Д. због непријављивања кривичног дјела и пружање помоћи починиоцу након извршења кривичног дјела.

Тужилаштво је дало приједлог да се окривљенима Д.Д. и С.Ј. продужи притвор од стране Вишег суда у Зајечару.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.