Раније пријетио полицајцима

У судници скинуо одјећу, па покушао да нападне судију

  • Извор: Танјуг
  • 25.10.2024. 15:13

Након што је загребачком затвору Реметинец послао пријетећи имејл, ухапшени мушкарац је данас изазвао пометњу у судници када је скинуо своју одјећу и покушао да нападне судију.

"Истина је, ријеч је о затворенику који је недавно пријетио правосудним полицајцима. Данас је имао рочиште у Општинском казненом суду управо због те пријетње. У једном тренутку је скинуо панталоне и доњи веш, то се догодило у секунди. Полицајци су одмах реаговали и спријечили га да направи проблем", рекао је РТЛ-у Јеленко Крешо, потпредсједник Синдиката правосудних полицајаца Хрватске.

Он је додао да је срећа то што су мушкарцу остале лисице на ногама па га је то спријечило да изазове још озбиљнији инцидент.

Видиковац у Хрватској носиће име Србина, мјештани се буне

Видиковац у Хрватској носиће име Србина, мјештани се буне

"Често судије траже да се затвореницима скину лисице и са ногу, што нама - правосудним полицајцима - отежава посао. Данас се мушкарац у тренутку скинуо наг, а због лисица није могао да направи већу глупост. Само ријетке судије послушају нашу сугестију да се некоме не скидају лисице и са ногу", рекао је Крешо уз објашњење да увијек полазе од тога да се никад не зна шта је неком човјеку у глави и шта све може да уради.

РТЛ подсјећа да је тај мушкарац послао имејл у Реметинец, гдје је раније служио казну, и у њему написао: "Када ме сљедећи пут будете водили на суд, све ћу вас побити!".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.