Огласио се МУП

Ухапшен комшија који је истукао малољетника

  • Извор: Курир
  • 14.06.2024. 16:57

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, Полицијске станице Нови Београд, ухапсили су П. С. (70) због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело насилничко понашање.

Он се сумњичи да је јуче у Улици генерал Жданова, у холу зграде, физички напао седамнаестогодишњака, као и да му је потом пријетио.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Трећем основном јавном тужилаштву у Београду.

Стравично насиље: Дјед претукао дијете, ударао га и штапом

Стравично насиље: Дјед претукао дијете, ударао га и штапом

Наиме, како је Курир писао, на друштвеним мрежама освануо је снимак пребијања малољетника, а у опису снимка наводи и изјава родитеља нападнутог малољетника.

- Јуче око 18 часова, на Новом Београду у улици Генерала Жданова, ничим изазван мог малољетног сина напао комшија. Мало прије тога је у улаз зграде ушло и дијете од осам година које срећом није нападнуто. Гдје ми ово живимо? - питају се родитељи тинејџера.

На снимку се види како старији мушкарац песницом удара младића који мирно стоји у холу зграде и не узвраћа му, нити се брани, док други мушкарац посматра ситуацију.

- Младић је само стајао, дјелује као да је комшија на њега насрнуо ничим изазван - каже извор Курира, док се у коментарима испод снимка наводи да мотив не постоји.

- Јуче сам видјела дечка и мајку у Институту, дечко је веома миран, изузетно пристојан, да је хтио могао је да му врати, али је довољно интелигентан и паметан да зна да је то узалудно, непристојно и бесмислено. Овим понашањем овај дечко улива наду да још постоје пристојни људи - наводи се у једном од коментара.

Испитују се сви детаљи напада на тинејџера, као и могући мотив.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм