Локални избори

Цвијановић: СНСД спреман да поново води Бањалуку сигурним путем напријед

  • Извор: СРНА
  • 21.09.2024. 18:59

СНСД је спреман да поново преузме одговорност за Бањалуку и да је води сигурним путем напријед, поручила је данас потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић.

"Спремни смо да мијењамо ствари набоље, четири протекле године су изгубљене за Бањалуку, већина мјесних заједница остала је нетакнута акцијама и интервенцијама градске власти и сматрамо да је то недопустиво", истакла је Цвијановићева данас на страначкој трибини у бањалучком насељу Бочац.

Она је нагласила да је Бањалука велики град и да све мјесне заједнице заслужују пажњу и одговоран однос локалних структура, али да је Градска управа у протекле четири године према њима поступала кампањски.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Бањалука Владо Ђајић нагласио је да су се у разговору са мјештанима упознали о њиховим проблемима и да је велико разочарење у актуелну градску власт јер, како је навео, ништа није урађено, све је запуштено.

Додик: СНСД има тим за побједу и будућност Градишке

Додик: СНСД има тим за побједу и будућност Градишке

Ђајић је истакао да је Бочац диван крај и да треба развијати туристичке потенцијале, додајући да град може пуно више да уложи у ово мјесто.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да је Бочац удаљен од центра Бањалуке 35 километара и да је изразито запуштен у посљедње четири године.

Шобот је навео да предстоји пуно посла у области путне инфраструктуре, искориштавања туристичких капацитета са обје стане ријеке Врбас, те уз помоћ дијаспоре и привредника овог краја омогућити отварање нових радних мјеста.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм

    ''''Филм

  • 00:15 Ноћни програм

    Ноћни програм