Потпредсједник СНСД-а

Цвијановић: Желимо да Бањалука поново постане озбиљан град

  • Извор: СРНА
  • 18.09.2024. 20:40

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да та странка на престојеће локалне изборе излази са најбољом политичком понудом када је у питању мјесто градоначелника Бањалуке, али и састав Скупштине града.

"Сигурна сам да ће СНСД ту имати доминантну позицију. Желимо да овај град поново постане озбиљан, јер у њему живе озбиљни људи који се баве озбиљним пословима. Захтјева се да и градоначелник има озбиљан приступ према оном што су потребе наших становника", рекла је Цвијановићева новинарима на предизборној трибини СНСД-а у бањалучком насељу Центар два.

Она је истакла да је кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот човјек који сигурно може дати Бањалуци и свим грађанима оно што им је потребно.

"Од Шобота и од наших будућих одборника очекујемо да, водећи рачуна о интересима и потребама града, воде истовремено рачуна о интересима и потребама Републике. Мислим да су то кандидати који дефинитивно могу одговорити том задатку", нагласила је Цвијановићева.

Шобот: Вратићемо Купусиште у првобитно стање

Шобот: Вратићемо Купусиште у првобитно стање

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот указао је на проблем великих саобраћајних гужви, наводећи да је то посљедица промјене режима саобраћаја у Бањалуци.

"Већ смо презентовали пројекат паркинг гараже на паркингу поред Медицинске електронике и мислимо да ће то значајно ријешити проблем паркирања у овом дијелу града", рекао је Шобот.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Владо Ђајић рекао је да ће СНСД показати шта значе струка и знање када је ријеч о руковођењу Бањалуком.

"Ми ћемо показати шта је поштовање грађана и њихових потреба у центру Бањалуке", рекао је Ђајић, који је и предсједник Градског одбора СНСД-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.