Кандидат за градоначелника

Шобот: Вратићемо Купусиште у првобитно стање

  • Извор: РТРС
  • 18.09.2024. 19:16

Бањалука ће изгледати онако како желе Бањалучани. Зато ћемо вратити Купусиште у првобитно стање. Наша визија је да Центар 1 буде примјер урбаног развоја у Бањалуци, гдје су сви дијелови града равномјерно третирани и грађани задовољни својим животним окружењем, рекао је кандидат за градоначелника Бањалуке, др Никола Шобот, вечерас на трибини у Центру 1.

"Покривање Црквене од пијаце до ушћа Врбаса је један од приоритета, јер ово насеље заслужује чисту и уређену ријеку“, рекао је Шобот, додајући да су проблеми попут санације тротоара у Улици Милана Ракића и уклањања рупа на тротоарима у Улици Николе Пашића нешто што градска управа мора рјешавати без одлагања.

Шобот је истакао да Центар 1 мора бити мјесто гдје ће се свакодневни проблеми рјешавати одговорно и брзо, јер су инфраструктурни проблеми насеља од виталног значаја за функционисање цијелог града.

"Не можемо бјежати од одговорности. Ушао сам у политику са жељом да нешто донесем и у сваком пројекту који будемо реализовали, водиће нас исти принципи - одговорност, стручност и посвећеност“, емотивно је поручио Шобот.

Додао је да Бањалука није само град, него дом.

"Као што сам одговоран за животе пацијената као љекар, осјећам једнаку одговорност према сваком грађанину Бањалуке“, наводи Шобот.

Шобот је, такође, истакао потребу за рјешавањем проблема канализације у Улици Симе Шолаје и уређењем фасада зграда, како би насеље изгледало пристојно и функционално.

"Рјешавање мјеста за контејнере и изградња рампи за особе са инвалидитетом у Улици Николе Пашића мора бити приоритет, јер сви грађани заслужују једнаку доступност основним услугама“, додао је Шобот.

Шобот је закључио да ће, као будући градоначелник, радити на рјешавању ових проблема заједно са грађанима.

"Побиједиће Центар, побиједиће Бањалука“, поручио је он.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.