Теслић

Девић: Тим Недељка Керића нуди платформу за развој и напредак

  • Извор: СРНА
  • 23.09.2024. 10:34

Тим кандидата СНСД-а за начелника Теслића Недељка Керића након избора спровешће програмску платформу која ће осигурати здравије одрастање најмлађе популације, спријечити одлив становништва, обезбиједити сигурну будућност и развој ове локалне заједнице, рекао је кандидат СНСД-а за одборника Предраг Девић.

Како је појаснио, програмска платформа ове странке се односи на развој Теслића у наредној деценији и подразумијева сарадњу са свим локалним и републичким институцијама.

"Желимо да направимо најбоља рјешења. Морамо реаговати на одлазак младих људи. До тога је довела неодговорна локална власт и СДС који ниједну програмску платформу није испоштовао до сада", тврди Девић.

Каже да су у прошлости изостале мјере које се односе на подршку младим брачним паровима, погодности за куповину прве некретнине и свих других које би олакшале живот у овој локалној заједници.

Вучић: Економски опоравак и подршка младима основни циљеви

Вучић: Економски опоравак и подршка младима основни циљеви

"То се односи и на покретање бизниса. Средства која су давали није довољна. То ћемо мијењати и наша платформа подразумијева подршку у свим областима да би млади остали у Теслићу а старији знали да имају сигурност", истакао је Девић.

Оцјењује да се општина налази у веома лошем стању.

"Општина Теслић назадује како би се појединци богатили и стављали новац у приватне џепове. Теслић је град људи доброг срца те заслужује да се развија и живи", закључио је Девић. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:30 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 12:55 Енерго клуб (Р)

    Енерго клуб (Р)

  • 13:25 Манастири (Р)

    'Манастири (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија: Авионџије (Р)