Предсједник СНСД-а

Додик: Мркоњић Град је једна од 54 општине у којима ћемо побиједити

  • Извор: СРНА
  • 27.09.2024. 22:20

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас да је Мркоњић Град једна од 54 општине у којима ће СНСД да побиједи.

"Овдје имамо и нашу скупштинску већину и ја сам задовољан њиховим радом. Дошао сам да се захвалим и за пружену подршку мени, а то је уједно шанса да могу да помогнем у свакој прилици", нагласио је Додик.

Додик је рекао да се кандидат ове странке за начелника Мркоњић Града Драган Вођевић, који је и актуелни начелник, показао као веома успјешан и способан, те најавио настава улагања у ову општину.

"Никола Шобот - побједничко име"

"Дошао сам да подржим Драгана и ову дивну листу мушкараца и жена коју предводи Дивна Аничић, наш дугогодишњи активиста и бивши начелник иза које је остало много реализованих пројеката", изјавио је Додик новинарима.

Он је подсјетио да је ова општина била потпуно разорена у Одбрамбено-отаџбинском рату, да су се људи вратили у родни крај и све обновили, али да то не значи да је све урађено.

Вођевић је захвалио свима који подржавају политику СНСД-а у посљедњих 20 година, као и предсједнику који разумије потребе мјештана ове општине и подржава пројекте које предложе.

Додик: Наставићу да радим да и у будућности имате повјерење у мене

Додик: Наставићу да радим да и у будућности имате повјерење у мене

"Када је ријеч о инфраструктурним пројектима имамо у плану још много тога да урадимо - водоснабдијевање да побољшамо, изградњу градског базена, а оно што би било од највећег значаја за ову, а и остале западно крајишке општине, јесте почетак изградње ауто-пута. Надамо се да ће се ускоро кренути и са раализацијом", рекао је Вођевић.

Носилац листе Дивна Аничић нагласила је да је поносна што је носилац још једне побједничке листе СНСД-а.

"Иза нас је 12 успјешних побједа, ово ће нам бити 13. Идемо по 13 одборника, а то значи апсолутну већину у скупштини", поручила је Аничићева.

Предизборна трибина СНСД-а којој је присуствовао велики број грађана и симпатизера ове странке одржана је на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића.


/Фото - Борислав Здриња/

Пратите нас и путем Вибера