Предсједник СНСД-а

Додик: Наставићу да радим да и у будућности имате повјерење у мене

  • Извор: СРНА
  • 24.09.2024. 20:51

Предсједник СНСД-а Милорад Додик најавио је да ће наставити да ради тако да људи и у будућности имају повјерења у њега, а да ће у Вишеграду бити изграђена зграда за пет брачних парова да би потврдили опред‌јељење да власт пружа подршку младима, али и наталитету.

Додик је рекао да ће обавезе општине бити да припреми грађевинску дозволу, локацију и ријеши канализацију за зграду од пет станова за првих пет брачних парова.

"Вишеград у мени има посебну емоцију, увијек сам знао да су овд‌је људи са каракетером, посебни, јер се окупљате и држите до добрих односа међу вама. Вечерас сам ту да вам се захвалим за сваки глас који сте дали СНСД-у јер од тога значи моја снага коју обављам", истакао је Додик на предизборној трибини у Вишеграду.

Он је додао да ће његова обавеза бити да настави да ради и развија град да и у будућности људи имају повјерења у њега.

''Муслимани у БиХ се плаше да ће нешто што су на кваран начин успјели да ураде бити поништено''

''Муслимани у БиХ се плаше да ће нешто што су на кваран начин успјели да ураде бити поништено''

Додик је истакао да је пратећи идеју Емира Кустурица, Андрићград био квалитетан помак и промјена, уз све опструкције локалне власти које су биле.

"Успјели смо Андрићград да урадимо захваљујући његовом имену и презимену, идеји. Емир увијек тежи ка вишем, остало је још неких ствари да урадимо, које смо започели и које ћемо урадити, хотел, топла вода, велнес. Радићемо на томе да ово дигнемо на већи стандард", нагласио је Додик.

Он је напоменуо да хидроелектрана Вишеград има социјалну одговорност и да је потребно да оно што се оствари као добит треба и да остане у овој локалној заједници.

Кандидат за начелника општине Младен Ђуревић рекао је да је у свим пројектима имао подршку предсједника Додика који својом мудром и одговорном политиком исписује нове странице бољег живота сваког мјеста у Републици Српској, па тако и у Вишеграду.

Предсједник Додик: Шмит покушава да буде дио БиХ на лажан начин

Предсједник Додик: Шмит покушава да буде дио БиХ на лажан начин

Наводећи шта је све урађено у сарадњи са Владом и Додиком, Ђуревић је најавио и друге пројекте.

Обећао је да ће бити завршена ограда око основне школе, реконструкција комплетне водоводне и канализационе мреже са пречистачима, реконструкција порушеног моста у Душчу, реконструкција дијела регионалног пута према Сасама и завршетак Андрићграда.

Носилац одборничке листе СНСД Недељко Перишић рекао је да сви треба да подрже кандидата за начелника Младена Ђуревића и кандидате за одборнике.

Он је оцијенио да ће Ђуревић добити нови мандат као начелник општине, али је указао на значај да у тај мандат уђе са минимално девет одборника.

"Морамо направити базу у Скупштини општине Вишеград да нам се никад не деси референдум и да нам се никада више не деси да се блокира развој Вишеграда", поручио је Перишић.

Предизборном скупу СНСД-а присуствовали су портпарол странке Радован Ковачевић, начелници и кандидати за начелнике општине из регије. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм