Александровац

Додик: СНСД је побједничка странка

  • Извор: СРНА
  • 28.09.2024. 22:36

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас у Александровцу код Лакташа да је СНСД побједничка странка за коју очекује да ће на предстојећим локалним изборима побиједити у 54 од 64 локалне заједнице у Републици Српској.

Он је позвао Александровчане који имају родбину у Бањалуци да им сугеришу да гласају за кандидата СНСД-а за градоначелника Николу Шобота.

Додик је рекао Срни да ова политичка партија у Лакташима и Александровцу заиста има образа и да то најбоље говори народ који се окупио на вечерашњој предизборној трибини у Александровцу упркос киши и лошем времену.

"У неким градовима неки не могу да добију 2.000 гласова, колико овдје има људи. Све смо урадили, немамо шта да више радимо", рекао је Додик.

Додик: Србац опет показао да је уз СНСД

Додик: Србац опет показао да је уз СНСД

Он је подсјетио да је СНСД први пут побиједио у Александровцу 1996. године и ту никада није изгубио јер су вјеровали једни у друге и изградили све што данас постоји.

Додик је нагласио да Република Српска добро стоји и да нема неких већих проблема.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је у обраћању да СНСД доноси велике побједе Републици Српској.

"Живимо у опасним временима и због тога треба да се држимо заједно. Република Српска има СНСД и од снаге СНСД-а зависи и снага Републике Српске, а од тога и снага сваке наше локалне заједнице: Када смо тога свјесни, онда смо свјесни да и даље побјеђујемо", рекла је Цвијановићева.

Лазић: Одговорним и ефикасним радом у Семберији се може много урадити

Лазић: Одговорним и ефикасним радом у Семберији се може много урадити

Она је напоменула да мале партије не могу да извршавају велике задатке.

"Оне могу да буду дио власти, али да бисте извршили велике политике, потребна је велика организација", нагласила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Лакташа Мирослав Бојић рекао је да је СНСД побједничка прича и да ће ова странка и у наредне четири године водити овај град.

Бојић је нагласио да је у претходном четворогодишњем мандату у овом граду урађено много захваљујући и властитим способностима и залагањима, али и подршком републичких органа, посебно предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Пратите нас и путем Вибера