Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке

''Поткозарје уз Николу Шобота - заједно ка бољој будућности''

  • 24.09.2024. 08:58

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот посјетио је Поткозарје, насеље које је једно од кључних за развој руралних дијелова Бањалуке.

Шобот је разговарао са мјештанима о њиховим дугогодишњим проблемима, међу којима су посебно истакнути насипање путева, лоша инфраструктура и недостатак јавне расвјете у многим дијеловима.

Верићи вјерују Николи Шоботу

Верићи вјерују Николи Шоботу

- Поткозарје је срце наше заједнице, а улагање у ову регију значи улагање у будућност Бањалуке. Ови путеви, ова села, заслужују одговорну власт која ће коначно ријешити дугогодишње проблеме - рекао је Шобот, истичући да се проблем пута Поткозарје-Верићи мора хитно ријешити, јер је девастиран када је саобраћај преусмјерен приликом изградње магистралног пута, а рупа на овом путу остаје непоправљена већ четири године.

Шобот је нагласио потребу за постављањем расвјете у засеоцима попут Џуџелија, Малушића, Зловарића и Сувајичевића, као и у Каталинама, гдје породице погинулих бораца годинама чекају да им буде осигурана основна инфраструктура. 

- Наша одговорност је да не допустимо да насеља попут Поткозарја буду занемарена. Потребна су хитна улагања у комуналну инфраструктуру, укључујући расвјету и асфалтирање - поручио је.

Посебно је истакао важност изградње мостића у заселку Пезић поље и пута према Кљујићима, што би значајно олакшало живот и побољшало повезаност са остатком насеља.

На крају, Шобот је поручио - Поткозарје стоји уз мене, а ја стојим уз Поткозарје. Заједно ћемо изградити бољи живот за све његове мјештане. Побиједиће Поткозарје, побиједиће Бањалука!

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке