Важно насеље

Верићи вјерују Николи Шоботу

  • 23.09.2024. 19:33

Кандидат за градоначелника Бањалуке Никола Шобот, данас је посјетио Вериће, гдје је са мјештанима разговарао о дугогодишњим инфраструктурним изазовима који ометају свакодневни живот у овом крају. Верићи, као једно од важних насеља Бањалуке, заслужују равноправна улагања и планирани развој како би се побољшали основни услови живота.

"Завршетак градског водовода у Верићима, посебно у дијеловима насеља попут Талића, Миловановића и Петровића, један је од приоритетних пројеката. Без приступа води, развој овог краја није могућ, а ми морамо осигурати да свака кућа буде прикључена на стабилну мрежу“, нагласио је Шобот.

Такође, истакао је потребу за асфалтирањем преосталих 1.500 метара макадамских путева и редовним одржавањем постојећих асфалтних путева, што је кључни услов за побољшање повезаности овог насеља са остатком града.

Шобот: Свако дијете у Бањалуци мора имати мјесто у вртићу

Шобот: Свако дијете у Бањалуци мора имати мјесто у вртићу

Шобот се осврнуо и на реконструкцију електро мреже и изградњу јавне расвјете у дијеловима гдје то још увијек није завршено. 

"Модернизација инфраструктуре није луксуз, већ основна потреба сваког домаћинства. Верићи заслужују стабилну струју и поуздану расвјету“, поручио је Шобот.

Посебно је нагласио важност редовног одржавања Спомен гробља у Верићима, као мјеста од великог историјског значаја за овај крај.

"Поштовање према нашим прецима мјери се тиме колико бринемо о њиховим почивалиштима“, додао је Шобот.

Мјештани Чесме: Градска власт нас је издала

Мјештани Чесме: Градска власт нас је издала

Одржавање Спомен гробља, додао је, мора бити приоритет.

"Развој села је развој Бањалуке. Верићи и друга насеља заслужују исту пажњу као и сваки други дио нашег града. Побиједиће Верићи, побиједиће Бањалука!", закључио је Шобот.

Пратите нас и путем Вибера