Кандидат СНСД-а за начелника општине Пале

Шкипина: Радови на изградњи репрезентативне зграде Полицијске управе у пуном јеку, отварање у априлу наредне године

  • Извор: СРНА
  • 01.10.2024. 16:59

Кандидат СНСД-а за начелника општине Пале Дамјан Шкипина изјавио је да ће изградњом зграде Полицијске управе Источно Сарајево у Палама, чији су радови у пуном јеку, бити створени одлични услови за рад свих запослених у овој управи, а посебно припадника полиције.

Шкипина је нагласио да ће у модерној згради на Палама, која ће бити отворена у априлу наредне године, бити смјештене Полицијска станица и Саобраћајна полиција, Јединица жандармерије, али и сви запослени који обављају управно-правне послове гдје је неопходан свакодневни контакт са грађанима.

Шкипина је рекао да је и министар министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран данас нагласио да Пале као престоница Српске заслужују да имају најрепрезентативнији и најсавременији објекат Полицијске управе.

Васић указао на горући проблем: Ко је одговоран за пропаст пречистача отпадних вода?

Васић указао на горући проблем: Ко је одговоран за пропаст пречистача отпадних вода?

Према његовим ријечима, убрзано се ради на завршетку овог објекта како би полиција већ у априлу наредне године уселила у нове и модерне просторије, што је сасвим реално, имајући у виду и да је тендер за њено опремање у току.

Шкипина је нагласио да је обавеза свих да се полицији обезбиједе најбољи услови за рад с обзиром на опис њиховог посла и на чињеницу да су то људи који брину за нашу безбједност и очување реда и мира.

Шкипина је подсјетио да је средства за изградњу објекта Полицијске управе Источно Сарајево обезбиједило Министарство унутрашњих послова, уз подршку Владе Републике Српске и општине Пале, која је додијелила земљиште за изградњу објекта.

Керић: Побољшаћемо квалитет живота у Теслићу, неопходна боља сарадња са институцијама Српске

Керић: Побољшаћемо квалитет живота у Теслићу, неопходна боља сарадња са институцијама Српске

"Ово је још један примјер успјешне сарадње Владе и општинске управе, али и доказ континуитета и опредијељености Владе и свих институција Републике Српске да улажу у сваки дио Источног Сарајева, Сарајевско-романијске регије и Републике Српске", нагласио је Шкипина и додао да ће као будући начелник Пала наставити да ради и сарађује са институцијама Српске за добробити Пала и својих суграђана.

У току су радови на изградњи зграде Полицијске управе Источно Сарајево, чија је површина око 5.000 метара квадратних, а Општина Пале је, без накнаде, пренијела право власништва над земљиштем на МУП Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.