Милорад Додик

"Желимо да наставимо радити на добробити грађана"

  • Извор: СРНА
  • 25.09.2024. 21:36

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је вечерас да у Козарској Дубици жели да послије локалних избора настави да проводи све активности на добробит грађана ове општине.

Додик је пружио подршку кандидату СНСД-а за начелника општине Игору Савковићи, као и листи ове странке чији је носилац Раденко Рељић, коме је захвалио јер је остао вјеран политици СНСД-а и странци.

"Рељић је наслиједио општину која је била у дубиози, која је готово била безизлазна, учинили смо да уз помоћ Владе Републике Српске и Србије стабилизујемо ситуацију и сада је потребно да идемо даље", рекао је Додик у Козарској Дубици гд‌је присуствује предизборном скупу.

Додик: Глас за СНСД је глас за интегрисање свих људи у Српској

Додик: Глас за СНСД је глас за интегрисање свих људи у Српској

Он је истакао да се радује што ће Игор моћи да настави ту политику стабилизације.

Савковић је захвалио предсједнику за подршку коју даје, истакавши да је СНСД у Козарској Дубици урадио низ великих пројеката.

Он је навео да ће фоксу ставити на пољопривредне произвођаче, ученицима обезбиједити бесплатне уџбенике и субвенционисати превоз до школа, а водићемо бригу и са привредницима са којима ће, кажем, заједно јачати заједницу.

Рељић је истакао да препуна спортска дворана у Дубици говори да је СНСД најмоћнија партија била и биће.

Захвалио је Додику, Влади Србије за помоћ општини која је наслиједила огромне дугове.

"Ми смо у протеклих осам година уложили много енергије да санирамо те дугове и сада имамо прилично стабилну ситуацију", рекао је Рељић и додао да вјерује у изборну побједу Игора Савковића. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:05 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм