Тешко се стиже и до аеродрома

Невријеме паралисало Тиват

  • Извор: Агенције
  • 24.09.2024. 16:12

Обилна киша прави велике проблеме у Тивту.

Због јаких и обилних падавина за веома кратко вријеме, поплављени су путеви у Калимању, Доњој Ластви, Думидрану код Ина пумпе и код школског центра, а вода отежава саобраћај и на Јадранској магистрали.

Посебно проблематично је на дијелу магистрале поред аеродрома гдје се гради булевар јер се са обје стране пута налази градилиште које је потпуно поплављено.

Праве бујице на моменте су текле и потпуно раскопаном раскрсницом према тунелу Врмац, односно према Радовићима.

Хаос у Црној Гори: Улице под водом, поплављен и дио Јадранске магистрале

Хаос у Црној Гори: Улице под водом, поплављен и дио Јадранске магистрале

Због поплава у Думидрану је на том дијелу јадранске магистрале кроз Тиват долазило и до краћих прекида у одвијању саобраћаја. Вода је ушла и у подрумске и приземне просторије више објеката у самом граду, пишу Вијести.

Све екипе тиватских комуналаца и ватрогасци Службе заштите и спашавања су на терену и покушавају да поправе ситуацију чистећи одводне канале и уклањајући наносе пијеска и земље са саобраћајница. Киша међутим, мање више константно пада, а канали једноставно не могу да приме тако велику количину воде.

За Црногорско приморје Завод за хидрометеорологију Црне Горе је за данас објавио наранџасти метео аларм упозоравајући да ће бити обилне кише праћене појачаним јужним вјетром, те пљускова са грмљавином.

Насрнуо на супругу, па причао како се ничега не сјећа

Насрнуо на супругу, па причао како се ничега не сјећа

Како грађани јављају, поједина насеља у Тивту су након грмљавине, на краће вријеме остајала без напајања електричном енергијом.

Јадранска магистрала на потезу од тиватског аеродрома ка Котору је тренутно затворена за саобраћај.

Како истичу из Одјељења безбједности и Комуналне полиције Тиват, пут је прекривен великом количином воде, али и зеленог и грађевинског отпада.

Саобраћај ће бити обустављен док се вода не повуче, а затим ће грађевинска машина тиватског Комуналног предузећа очистити пут.

Из полиције апелују грађанима да се стрпе и да не користе алтернативне путеве преко Кавча и Тројице.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.