Прибој

Ана Спајић (36) изгубила животну битку

  • Извор: Курир
  • 28.10.2024. 13:04

Јако тужна вијест затекла је овог јутра грађане Прибоја, али и читаве Србије јер је од тешке болести преминула Ана Спајић (36) у чију борбу за оздрављење су се били укључили многи.

Ана је боловала од Нон-хочкин лимфома, који јој је дијагностификован услијед болова које је осјетила у стомаку у марту 2023. године.

Пријатељи и познаници на друштвеним мрежама опраштају се од дивне дјевојке, која је својом храбром борбом ујединила читав град па и Србију.

- Ана, хвала ти за све и вјечно ти царство небеско. Упућујемо изразе најискренијег саучешћа породици Спајић, са надом да Бог члановима породице пошаље снаге у тешким тренуцима - написано је на инстаграм страници Братства Деспот Стефан Лазаревић.

Међу осумњиченима за тероризам и запосленик ПС Босанска Крупа!

Међу осумњиченима за тероризам и запосленик ПС Босанска Крупа!

Ани је почетком прошле године дијагностикован Нон-хочкинов лимфом. У Србији је подвргнута свим могућим расположивим терапијама које јој нису помогле, а једина нада јој је било скупо лијечење у Њемачкој за које је било потребно сакупити од 300.000 до 350.000 евра.

Анин брат Немања испричао је раније за "Блиц" да су је болови у стомаку, који су јој се појавили у марту прошле године, натјерали да оде код љекара.

- Не знајући шта је узрок, а пошто јој за болове у стомаку нису помогли лијекови које је узимала, а то се десило неколико пута, отишла је у Ургентни центар Универзитетског клиничког центра Србије. Чак јој ни тамо није помогла терапија против болова, па су одлучили да јој ураде скенер, ултразвук и и сва испитивања. Тада је уочена туморска маса за коју се није ни знало да ли је малигна, па је урађена иглена биопсија. Установљено је да се ради о нон хочкиновим лимфому - испричао је  Анин брат Немања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм