Сезона

Брутална ''ајвар превара'': Купио паприке па се шокирао када је дошао кући

  • Извор: Телеграф
  • 19.10.2024. 11:43

Сезона прављења ајвара увелико је почела, и док многе домаћице са села имају своју паприку, многи морају ипак да је купе, те је један Београђанин упозорио људе који паприку купују на пијаци да се добро припазе док буду пазарили, јер, како каже, могу бити преварени и покрадени.

Како је објавио инстаграм профил "сербиаливе_београд", један Београђанин је доживио непријатно искуство док је припремао главни састојак за ајвар, па је, како тврди, насамарен јер му је продавац умјесто 23 килограма паприке у кола убацио само десет. Питање је само како није и сам подигао кутију и отворио је, да још једном провјери робу, јер би толику разлику у тежини могао да осјети и без ваге која је за овакве куповине свакако неопходна.

"Само да напоменем да људи не купују паприке код кванташа код оних што их продају поред пута то јест, старог новосадског пута прије скретања за кванташ. Отишао на село да правим ајвар и видим да у пакету који су ми убацили у кола има 10 килограма умјесто 23 килограма, измјерено мојом кухињском вагом“, написао је овај Београђанин.

''Банда у бијелим мантилима'' пребацивала бебе у приватне клинике: Умрло најмање 21 дијете

''Банда у бијелим мантилима'' пребацивала бебе у приватне клинике: Умрло најмање 21 дијете

Бијесни Београђанин даље је објаснио како му је паприку продала жена са наочарима, а да је поврће из села Руски крстур, па нагласио да, ако људи буду куповали код њих, добро се опреме.

"Тако да ако купујете код њих понесите своју вагу јер су преваранти у питању“, написао је на крају своје објаве Београђанин.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)

  • 13:20 Серија: Слатке муке (Р) (12+)

    Серија: Слатке муке (Р) (12+)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Ћирилица

    'Кроз узбудљив, динамичан и непредвидив разговор са различитом палетом гостију - од стручњака и реномираних теоретичара, политичара и функционера, умјетника до естрадних личности открива информације које не објављују ни најскандалознији таблоиди.

  • 16:00 Бизнис клуб (Р)

    ' Бизнис клуб (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.