Грађани се плаше да изађу

Мистериозни пуцач сије страх: Погодио баку усред бијела дана, нико не зна одакле пуца!

  • 25.09.2024. 07:52

Права драма одиграла се на Новом Београду када је жену усред бијела дана погодио метак из ваздушне пушке! У првом моменту ни сама није знала шта ју је снашло, међутим убрзо је открила шта стоји иза овог неочекиваног инцидента који је престравио цијели комшилук.

Наиме, већ дуже вријеме Београђани у Улици Отона Жупанчића пријављивали су да, још увијек, неидентификовани комшија пуца из ваздушне пушке. Како је истакла комшиница којој је погођена жена пожалила, комшије су само чекале дан када ће неки од метака погодити људе који ту пролазе.

- У близини је велики маркет, као и терен на којем се играју дјеца. Било је питање времена када ће се нешто овако десити, а он пуца често. Ето погођена је старија жена, срећом није ништа опасно, али смо сви у страху - открива она.

Додик: Којићу никада нећу опростити издају

Додик: Којићу никада нећу опростити издају

Несрећну жену метак је погодио у руку, а она је одмах реаговала и позвала полицију и Хитну помоћ. Чаура од метка још увијек се налази у њеној руци.

"Осјећамо се као глинени голубови"

- Из правца из којег је пуцано постоје три улаза и много станова, па је тешко утврдити ко је тачно то урадио, може да буде било ко. Ипак, доктори су рекли жени да рана није страшна и да ће чаура која се још увијек налази у руци, испасти како се рана буде зацељивала - каже.

Скандалозна злоупотреба података: Породице палих бораца и бањалучке стипендисте зову и врбују

Скандалозна злоупотреба података: Породице палих бораца и бањалучке стипендисте зову и врбују

Како даље наводи, цијели комшилук је у страху јер на мети може бити било ко, па чак и дјеца која се често играју на терену који је у близини.

- Људи се осјећају као глинени голубови. Само чекају ко је сљедећи, а може бити било ко. Највише се плаше за дјецу, али и да неко не настрада - прича она.

Упуцао комшиницу која болује од карцинома са терасе

Нажалост, оваква ситуација се не дешава први пут. Како је Блиц писао прије само годину дана, на Бежанијској коси жена која болује од карцинома упуцана је са терасе.

Лежао због убиства супруге - У затвору се објесио Миљан Бошковић

Лежао због убиства супруге - У затвору се објесио Миљан Бошковић

- Упуцао је два пута моју мајку која болује од карцинома са терасе. Напунио је пушку и кренуо да пуца, није га било брига ко је у парку. Могло је да страда нечије дијете - рекла је ћерка упуцане жене.

Њу је око пола 8 ујутру у парку на Бежанијској коси док је шетала куче, погодио Срђан Т. ваздушном пушком са терасе у руку и ногу.

- Човјек је изашао на терасу и кренуо насумично да пуца на животиње и људе у парку. Агонију са овим човјеком пролазимо већ скоро пет година. Међутим, нико до сада није реаговао из страха. Он стално спопада жене по насељу, па чак и дјевојчице - напоменула је тада жена.

Ови знакови никада не опраштају превару

Ови знакови никада не опраштају превару

Како наводи, све је ескалирало тог јутра када је њена мајка упуцана, те је одлучила да више неће ћутати.

- Сви у насељу га се плаше, мисле да ће спопадати њихове мајке, сестре, жене.. Зато до сада нико није пријавио. Међутим, тог дана моја мајка је упуцана два пута. Знате, она има 71 годину и болује од карцинома, тежак је срчани болесник, оперисала је очи осам пута. Испрепадана је и у страху, рекла је чак и да више неће излазити напоље - наводи забринута ћерка.

Несрећна жена је након овога морала да прими и тетанус, а ране су јој биле јако дубоке.

Дјечак упуцан у парку, дјевојчица на путу до школе

Београд је релативно скоро потресла вијест о још два врло слична случаја, када су жртве пуцача била дјеца.

Наиме једна дјевојчица упуцана је на Калемегдану, а дјечак у Сарајевској улици у парку, и то из чиста мира.

Они су задобили тешке повреде.

(Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:55 Наша Српска (Р)

    ''Наша Српска (Р)

  • 13:20 Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.