Бизарно

Жена из Њемачке дошла у Србију код брата на свадбу, па водила љубав са свештеником на дан вјенчања

  • Извор: Агенције
  • 27.09.2024. 15:19

Наиме, д‌јевојка из Србије, која годинама живи у Њемачкој, испричала је како је ушла у везу са ожењеним човјеком који има двоје д‌јеце, а који је према њеним ријечима, свештеник.

Да све буде још бизарније у цијелој причи, љубав се родила на први поглед, и то на свадби њеног брата.

– Све је почело сасвим случајно. Дошла сам из Њемачке, из Дизелдорфа, у једно мало мјесто у Србији, и први пут осјетила да сам заљубљена, онако, цијелим срцем и бићем. Међутим, није све тако идеално у мојој причи, јер он, не само што је ожењен и има д‌јецу, већ је и поп – започела је она своју исповијест.

Наводно, према њеним ријечима, након очијукања, поп је био тај који ју је очарао “својим зеленим очима”.

Амерички свештеник посјетио воденицу чувеног вампира Саве Савановића

Амерички свештеник посјетио воденицу чувеног вампира Саве Савановића

– Крајем априла, стигла сам у своје родно мјесто, због свадбе рођеног брата. Свадба је била заказана за половину маја, ја сам дошла да помогнем у вези са припремама. Све је текло уобичајено, док једног дана у нашу кућу није ушетао он. Имао је крупне зелене очи које су ме гледале похотно, висок, црн, око 40 година, а мантија коју носи ме је потпуно збунила. Питала сам се да ли је могуће да ми се допадне свештеник? Зашто баш мени то да се деси, да се ја заљубим на први поглед у свештено лице? У први мах сам бјежала од тога, склањала поглед, али он је настављао да гледа у мене. Упознали смо се тад, ја сам рекла како се зовем и то је био наш први сусрет – рекла је она.

Алкохол и пиће учинили своје

Како је рекла, прво се осјетила збуњеном, али је уз пиће и разговор дошло до зближавања са свештеником. Наводно, свештеник јој је рекао како би желио да спава са њом, али да га мантија спречава у томе.

– Била сам збуњена и трудила сам се све да заборавим, иако је у мени тињала ватра. Међутим, како су припреме за свадбу текле, морали смо опет да се сретнемо. Тад ми је први пут свештеник рекао да сам лијепа, и мени тек тада није било добро. Како обичаји налажу, попили смо неку чашицу ракијице, и онда се поп отворио. Рекао ми је да се млад оженио, да је неиживљен и да због мантије не може да спава са мном иако би то највише желио. Хтјела сам да пропаднем у земљу од срамоте, али и од жеље да га додирнем и пољубим. Зашто се све ово мени дешава, питала сам се – каже она.

Није скидао поглед са ње

Према њеним ријечима, до кулминације је дошло на сам дан свадбе. Наиме, како је рекла, током обреда вјенчања, свештеник није гледао у младенце, већ искључиво у њен деколте.

– Дошао је и дан свадбе, сви су били на вјенчању, он је све вријеме док је вјенчавао мог брата и снајку гледао право у моје очи и дубоки деколте на мојој хаљини, није га било брига ни за службу, ни за мантију. Кад се церемонија у цркви завршила кренуо је на свадбу. Овог пута није носио мантију. На свадби се појавио са женом и д‌јецом, али то га није спријечило да ми приђе и каже да би радо спавао са мном – прича д‌јевојка.

Под утицајем алкохола, како је рекла, дошло је и до самог односа, и то, наводно тако што су побјегли са свадбе на сат времена.

Оптужени за убиство Саше Кулишића тражио да му Српска плати 5.000 КМ

Оптужени за убиство Саше Кулишића тражио да му Српска плати 5.000 КМ

– Тада сам већ била попила и жељела сам исто. У току вечери нестали смо са свадбе. Узели смо апартман и ту се десило да први пут водимо љубав. Било је невјероватно, не знам да ли због тога што је тако лијеп и згодан, или зато што је све забрањено. Послије вођења љубави, он ме је мазио, љубио и причао са мном. Све је то трајало неких сат времена, јер смо морали да се вратимо на свадбу – каже она.

Виђали се кад је долазила у Србију

Једно вече се претворило у виђања све док је она била у Србији. Како каже, све је престало када се вратила у Њемачку, како због тога, тако и због чињенице да се свештеник покајао што је преварио жену.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: