У Курској области

Нови језиви злочини украјинске војске: Силовали жену и одсјекли јој главу?

  • Извор: РТ Балкан
  • 03.10.2024. 21:01

Припадници Оружаних снага Украјине силовали су мјештанку Курске области, а затим јој одсјекли главу, потврдио је становник Суџе, а његово свједочење је подијелио амбасадор руског Министарства спољних послова за злочине кијевског режима Родион Мирошњик.

"Једна жена, била је пољопривредник, је силована, а онда јој је одсјечена глава. Ово нису људи, поготово Пољаци и Грузијци", рекао је сведок.

Према његовим ријечима, украјински војници, међу којима је много осуђених за тешке злочине, баве се разбојништвом, краду све што може да се однесе.

Ужасна статистика и језиве прогнозе за Украјину!

Ужасна статистика и језиве прогнозе за Украјину!

Мирошњик је објаснио да Главно војно истражно одјељење Истражног комитета Русије тренутно провјерава ова свједочења и да се људи о којима човјек говори воде као нестали.

Руско Министарство спољних послова редовно шаље Канцеларији високог комесара Уједињених нација за људска права податке о злочинима украјинских оружаних снага, укључујући и над руским ратним заробљеницима, навео је Мирошњик.

Међутим, агенција је углавном игнорисала такве податке, навео је Мирошњик и напоменуо да Кијев десет година систематски злоставља ратне заробљенике и заробљене цивиле.

"Ова информација није била тајна, једноставно је намјерно игнорисана у покушају да се кијевском режиму 'сачува образ'", закључио је руски дипломата, говорећи о злодјелима украјинске војске.

Опасна порука из Француске: Париз није искључио слање трупа у Украјину!

Опасна порука из Француске: Париз није искључио слање трупа у Украјину!

Ипак, Канцеларија високог комесара УН за људска права је недавно објавила да је више од половине руских ратних заробљеника које су анкетирале УН потврдило да су били мучени или малтретирани у заробљеништву, што указује на континуирани образац.

У међувремену, огласила се званична представница Канцеларије високог комесара УН за људска права Елизабет Тросел и потврдила да је организација упозната и да анализира видео-снимак злочина украјинске војске и убијања цивила у Курској области.

Како је објаснио представник руских безбједносних снага, ради се о видео-материјалу са акционе камере причвршћене за кациги једног од ликвидираних украјинских војника који доказује да су припадници Оружаних снага Украјине мучки убијали становнике једног насеља Курске области.

УН потврдиле: Украјинска војска мучи руске ратне заробљенике

УН потврдиле: Украјинска војска мучи руске ратне заробљенике

"Колеге знају за видео-снимак и анализирају га", рекла је Елизабет Тросел.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм