Муж доводио више од 50 мушкараца

Отац троје дјеце се обратио жртви: ''Жао ми је што сам вас силовао, проживјели сте ноћну мору''

  • Извор: Телеграф
  • 20.09.2024. 17:30

Један од више од 50 мушкараца оптужених за силовање Францускиње Жизел Пеликот у случају масовног силовања који је шокирао свијет, рекао јој је на суду у четвртак да му је жао због оног што је учинио.

Лајонел Родригез је један од малог броја оптужених који су признали да су силовали Пеликот, коју су злостављале десетине странаца током готово деценије док је била у несвијести због дрога које јој је њен супруг Доминик дао без њеног знања.

Доминик Пеликот, који је позивао странце на интернету у породичну кућу да силују његову жену, признао је своје злочине на суду у понедјељак.

"Ја сам силоватељ, баш као и остали (оптужени) у овој соби", рекао је он.

Власница педофилске Телеграм групе објавила слику д‌јевојчице (12) да би се осветила њеном оцу

Власница педофилске Телеграм групе објавила слику д‌јевојчице (12) да би се осветила њеном оцу

Родригез, четрдесетчетворогодишњак и отац троје дјеце, у четвртак се извинио седамдесетдвогодишњој жртви.

"Жао ми је, не могу ни да замислим ноћну мору коју сте проживјели... а ја сам дио тога. Знам да моје извињење неће промијенити оно што се догодило, али хтио сам то да Вам кажем", рекао је он.

Случај је изазвао протесте широм Француске у знак подршке Жизел Пеликот, која је тражила да се суђење не одржава иза затворених врата како би се разоткрило злостављање.

Лауш затрпан смећем: Кабасти отпад надлежни мјесецима не уклањају

Лауш затрпан смећем: Кабасти отпад надлежни мјесецима не уклањају

Чињеница да су десетине наизглед обичних мушкараца, тренутно у доби од 26 до 74 године, из свих друштвених слојева, могли силовати онесвијешћену жену, привукла је свјетску пажњу и претворила суђење у симбол раширености сексуалног насиља.

Родригез је током истраге признао да је силовао Жизел. На суду је у четвртак поновио да није намјеравао да је силује, али схвата да јесте.

"Да сам знао да није свјесна не бих то направио. Нисам разговарао с њом па нисам могао добити њен пристанак. Осјећам се кривим за оно што сам учинио", рекао је.

Родригез је такође покушао да пребаци дио кривице на Доминика Пеликота, рекавши суду да је учинио оно што му је муж рекао да учини.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: