Осуђен на 11 година

Откривени сви детаљи ужаса: Дјечак сјекиром убио мајку, направио и ''листу''!

  • 21.09.2024. 08:32

Дјечак, који је са 14 година убио своју мајку сјекиром недалеко од Сегедина, а након што је направио листу за одстрјел, осуђен је на 11 година затвора.

Сада су коначно откривени сви детаљи свирепог злочина, који је догодио прије двије године и који је дубоко потресао Мађарску и регион.

Током суђење је откривено да је на дјечаковој листи за одстрјел мајка била на првом мјесту, те да је тинејџер планирао злочин.

Наиме, мајка дјечака се 19. августа 2022. године са новим партнером одселила из Ормосбанија у Фулопијакаб недалеко од Сегедина. На тај потез су се одлучили јер су обоје тамо пронашли посао. Како у том тренутку није могла да поведе дјечака, замолила је пријатељицу у коју има повјерења и које је дијете познавала од дјетињства да брине о дјечаку неко вријеме.

Руси открили шта је био циљ детонације пејџера у Либану

Руси открили шта је био циљ детонације пејџера у Либану

Послије неколико недјеља мајка је у новом граду код надлежних органа поднијела захтјев да њен нови партнер усвоји њеног сина. Дјечаку се није свидјела ова одлука, јер је вјеровао да га мајка због новог партнера занемарује.

У недјељама прије убиства причао је о "одстрјелу" и направио је листу људи које жели да ликвидира.

Наиме, дјечак је у септембру исте године завршио код педагога након што је учествовао у школској тучи и тада је, према наводима, рекао да ће се "обрачунати са свима који су га повриједили", али је рекао и да стално размишља како да "побије невине људе".

Отворени ''рат'' опозиционара: Прозивке, препуцавања, пријетње и оптужбе!

Отворени ''рат'' опозиционара: Прозивке, препуцавања, пријетње и оптужбе!

Пред друговима из разреда је често умио да говори да је "његова мисија да убија", а често је у школи цртао крв, призоре бола, смрти и убиства. Управо је те јесени направио и листу за одстрјел.

Након свега, мајка је одлучила да 8. новембра повуче захтјев за усвајање, и сина је узела код себе.

Неких мјесец дана касније, тачније 12. септембра, дјечак је са мајком напустио кућу и заједно су кренули бициклом. Дјечак је већ тада донио одлуку да неће отићи у школу, већ да ће се вратити кући да сачека мајку и убије је. Они су се растали у центру села, а он је околним путем отишао натраг кући.

Новац и љубав: Ова три хороскопска знака чека срећа током викенда

Новац и љубав: Ова три хороскопска знака чека срећа током викенда

Када је стигао до дворишта није оставио бицикл на уобичајеном мјесту, већ га је сакрио иза куће, заједно са школским ранцем и јакном. Потом је узео секиру и сакрио се у ћошку собе и мирно чекао мајку да се врати кући.

Послије извјесног времена дјечакова мајка се вратила кући, а када је ушла у собу у којој се крију, мучки ју је напао са леђа. Прво ју је ударио оштрицом по глави, а онда ју је дотукао тупом страном сјекире. Од повреда је издахнула на лицу мјеста.

Америчка тајна служба најавила велике промјене!

Америчка тајна служба најавила велике промјене!

Дјечак је потом њено тијело подигао на кревет и прекрио, из торбе је узео новац, банковне картице и мобилни телефон. Затим је уклонио трагове злочина и напустио кућу.

Тијело је пронашао њен партнер. Дјечак је ухапшен исте вечери, нешто прије поноћи у мјесту удаљеном око 300 километара од куће.

На саслушању је дјечак признао да је убио мајку, али је негирао да је планирао злочин.

Најдебља дјевојка на свијету имала је 338 килограма: Погледајте како Кристина сада изгледа

Најдебља дјевојка на свијету имала је 338 килограма: Погледајте како Кристина сада изгледа

Осим за убиство, дјечак је осуђен и за пљачку и злоупотребу финансијских средстава.

Није познато гдје ће тинејџер служити казну.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)