Нада се пробудила на кратко

Прича оца леди крв у венама: Сахрањивао кћерку (2), а она у ковчегу помјерила руку

  • 22.10.2024. 17:28

Кристијано Сантос је сломљеног срца проговорио о ужасу који је доживио у току једног дана и мало наде која се пробудила на кратко.

Његова кћерка, дјевојчица Киара Крислаине де Моура Сантос проглашена је мртвом и пребачена је у ковчег. Међутим, док су се ожалошћени окупљали на сахрани јадне дјевојчице, примијетили су да помјера руку у свом ковчегу. Када је рођак додирнуо Киарине прсте, осмомјесечна беба их је чврсто стегла. Љекар који се затекао ту открио је да дијете још увијек дише и позвао хитну помоћ.

Петина родитеља жали због избора имена за бебу, ево зашто

Петина родитеља жали због избора имена за бебу, ево зашто

Киара је поново пребачена у болницу, скоро 16 сати након што су је љекари прогласили мртвом.

Беба је на пријему имала пулс и ниво засићења кисеоником од 84 процента, због чега пацијентима треба хитна њега. Такође нису пронашли трагове укочености која се обично догоди између шест и осам сати након смрти. Међутим, овај пут је заиста било прекасно да се дијете спасе и њен живот се полако угасио.

Оперисан Чеда Јовановић, хирурзи били у сали 5 сати

Оперисан Чеда Јовановић, хирурзи били у сали 5 сати

- Већ смо били схрвани. Онда је дошло мало наде... А онда се и то завршило - изјавио је њен отац.

Шокантни инцидент догодио се након што је Киарино тијело однесено из болничке фондације Фаустино Рискароли у Кореја Пинто, у бразилској држави Санта Катарина, у погребни завод.

Након што су њени родитељи донијели комплет одијеће коју је беба носила у ковчегу, служба је почела у 19 часова, само 16 сати након што је Киара проглашена мртвом.

Након Њемачке мајмунске богиње регистроване и у Норвешкој

Након Њемачке мајмунске богиње регистроване и у Норвешкој

Болница, која је сада суочена са истрагом бразилске специјализоване научне полиције, признала је да је дијете умрло 16 сати раније, а затим је поново потврдила смрт касније када је дијете поново враћено.

Градска скупштина Кореја Пинто се касније извинила Киариној породици и обећала пуну истрагу са извјештајем за 30 дана.

- Општина Кореја Пинто понавља своју посвећеност пружању најбоље његе за све грађане и потврђује да, ни под којим условима, било који професионалац не може да издаје сертификате или изјаве без одговарајуће провјере стања пацијента. Поред тога, све здравствени професионалци су стално оријентисани и обучени, осигуравајући да су животи и добробит људи увијек приоритет - изјавио је портпарол болнице.

(Она.рс / Мирор)

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.