Америка

Трамп стао у Мекдоналдс и спремио помфрит гостима

  • Извор: Агенције
  • 21.10.2024. 07:49

Републикански предсједнички кандидат Доналд Трамп накратко је радио у ресторану Мекдоналдс у Пенсилванији и поручио да је тај посао радио бар 15 минута дуже од своје демократске ривалке Камале Харис, чија је кампања љетос објавила да је у студентским данима радила у ресторану.

Трамп је одбацио сако и ставио кецељу у објекту Мекдоналдса намијењеном возачима у Бакс Каунтију гдје је радио на фритези и услужио једног клијента, пренио је портал "Хил".

Превара на апликацији Тему, људи огорчени

Превара на апликацији Тему, људи огорчени

Кампања Харисове објавила је у августу да је потпредсједница САД као студент радила у ресторану како би зарадила за школовање на Универзитету Хавард, у настојању да се привуку бирачи из средње класе, преноси "Танјуг".

Трамп је протеклих недјеља интензивно коментарисао те наводе, истичући то радно искуство није наведено у њеној биографији.

Из изборног штаба Харисове нису коментарисали посјету Трампа Мекдоналдсу.

Лидија и Александар одгојили генијалца: Са 11 година завршио факултет

Лидија и Александар одгојили генијалца: Са 11 година завршио факултет

Бивши предсједник САД зауставио се у ресторану ланца брзе хране уочи окупљања у градској вијећници у граду Ланкастер, а вечерас би требало да присуствује утакмици америчког фудбала између Питсбург стилерса и Њујорк џетса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина