Predsjednik

Dodik: SNSD će pobijediti u 54 opštine - Rudo je jedna od njih

  • 24.09.2024. 16:52

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Rudom da će SNSD pobijediti u 54 opštine u Srpskoj, a Rudo je na tom spisku.

On je pružio danas podršku kandidatu ove stranke za načelnika opštine Rudo Dragoljubu Bogdanoviću i kandidatima ove stranke za odbornike, navodeći da ova opština nije ista danas i prije četiri godine kada je SNSD preuzeo vlast.

"Podrška Dragoljubu i ovim mladim ljudima, jer malo koja opština ima ovakve mlade ljude i podrška svima u Rudom", rekao je Dodik na izbornoj tribini SNSD-a.

Firma

Firma "Kontejn emboks" od naredne godine izvozi na evropsko tržište

On je dodao da će nakon faze privrednog razvoja Rudog, koja je u toku pažnja biti usmjerena ka razvoju ruralnih dijelova opštine.

"Imamo poseban plan sa Srbijom za ovaj kraj, koji će integrisati Rudo i Priboj. Bez obzira na formalna razgraničenja, Srbi danas imaju dvije države, Republiku Srpsku i Srbiju, svid‌jelo se to kome ili ne", naglasio je Dodik i dodao da je Srpska formirana da bude nezavisna država, a ne priljepak Sarajevu.

Dodik je pozvao građane Rudog da podrže Bogdanovića za novi mandat kako bi se započeti poslovi i projekti mogli završiti.

Kandidat SNSD-a za načelnika Rudog Dragoljub Bogdanović istakao je da je programski cilj ove stranke otvaranje novih radnih mjesta u ovoj opštini, te naveo da je planirana izgradnja mosta preko Lima, koji bi spojio više od 2.000 stanovnika ove lokalne zajednice.

"Kontejn emboks" će doprinijeti opstanku opštine

On je naglasio da je ove godine u kapitalne investicije u Rudom uloženo 1,3 miliona KM.

"Sve što je urađeno je rezultat predanog rada", naveo je Bogdanović.

On je ocijenio da je tokom četiri godine urađeno mnogo, i to nakon deset godina uništavanja Rudog i ubijanja svake nade za opstanak.

Nosilac odborničke liste SNSD-a Jovica Vidaković istakao je da pobjeda ove stranke u Rudom na narednim izborima znači i nova radna mjesta i investicije, dodajući da iza SNSD-a nisu prazne priče već d‌jela.

"Prije četiri godine kada je SNSD došao na vlast u Rudom zatekli smo prazne ulice, uništene fabrike i nije bilo saradnje sa institucijama, a promjena koju smo obećali prije četiri godine sada je vidljiva", poručio je Vidaković.

Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.