Amerika

Pijana majka uhapšena zbog smrti kćerke: Obje pronađene bez svijesti u autu

  • Izvor: Agencije
  • 25.09.2024. 16:14

Strašna tragedija 2012. potresla je Huana Ruiza i Sandru Еrnandez-Cazares iz SAD. Pijani vozač ubio im je dvojicu sinova. Oboje su tada iskoristili svoju tugu kako bi se zalagali za strože zakone o vožnji pod uticajem alkohola.

Međutim, 12 godina kasnije, njihove život naglavačke je preokrenula još jedna nezamisliva tragedija. Stradala im je kćerka, koja se rodila nakon gubitka braće. Kako javlja "Independent", izgleda da je za nesreću odgovorna njena majka, koja je takođe bila pijana.

Еrnandez-Cazares i trogodišnja kćerka Ily Ruiz bez svijesti su pronađene u zaključanom Fordu ispred njihove kuće u Kaliforniji, gdje su temperature porasle i do 40 Celzijusa stepeni. Ily je na licu mjesta proglašena mrtvom.

Ukrajinski Generalštab: Teška situacija

Ukrajinski Generalštab: Teška situacija

Policija je u automobilu pronašla nekoliko boca alkohola. Еrnandez-Cazares prevezena je u bolnicu gdje su joj izmjerili nivo alkohola skoro četiri puta veću od zakonske granice za vožnju. Uhapšena je i optužena za krivično djelo nenamjernog ubistva i zlostavljanja djeteta.

Tužioci kažu da je Еrnandez-Cazares bila "teško pijana" kada je izgubila svijet. Članovi porodice počeli su je tražiti jer niko nije pokupio drugog sina iz vrtića. Tada su zatekli tragičnu scenu. Ljekari kažu da je djevojčica umrla od toplotnog udara na "ekstremnim temperaturama".

Ruiz, koji se razišao od Ilyhine majke, o tragediji je saznao dok je radio na naftnom polju.

"Povrijeđen sam, slomljen, uništen. Bila je moja princeza", rekao je Ruiz.

Pogledajte šta piše u Prijedlogu zakona koji predviđa povrat PDV-a za kupovinu prvog stana

Pogledajte šta piše u Prijedlogu zakona koji predviđa povrat PDV-a za kupovinu prvog stana

Takođe je ispričao da se Sandra bori s alkoholizmom i depresijom.

"Očigledno je patila od depresije zbog smrti naša prva dva dječaka. Sasvim sam siguran da je nakon rođenja moje djevojčice počela postporođajna depresija. Dijagnoza nije bila postavljena, ali simptomi su bili prisutni", kazao je Ruiz.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča

    ''Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić, otkriće vam šta srce naroda priča o Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.