"Балканика"

Сцене из филма у којима глуми Моамер Касумовић биће у потпуности избачене

  • Извор: Кликс
  • 25.09.2024. 16:08

Бројни филмски радници су у протеклих неколико дана отказали сарадњу и емитовање пројеката у којима Касумовић глуми. У вези с тим,

Један од редитеља и продуцената филма "Балканика", чије је снимање завршено ове године, Лука Мамуза открио је да неће наставити сарадњу са глумцем Моамером Касумовићем који је осуђен за блудничење над малољетником.

Он је открио и шта планирају са сценама у којима се Касумовић појављује.

Мушкарца тукли до смрти у ботаничкој башти

Мушкарца тукли до смрти у ботаничкој башти

Филм "Балканика" настао је као пројекат према истоименој серији, а овај пут је поред старе глумачке екипе, окупила и бројне друге глумце из регије као што су Мирвад Курић, Александар Сексан, Дамир Кустура, али и Моамера Касумовића, за којег се недавно открило да је 2021. осуђен за блудне радње над малољетником.

Снимање је завршено и филм је у фази продукције.

"Ми смо цијели филм снимили у априлу, а сада смо само додатно снимали неке завршне кадрове. Тако да је наша сарадња завршила. Оно у чему ми имамо неке среће је то да смо с Моамером имали мало материјала. Дакле, он није играо неког лика кроз цијели филм, тако да смо тренутно у процесу развоја снимања додатног материјала да видимо шта ћемо направити с тим и да избацимо те сцене", рекао је Лука Мамуза.

Још један доказ Станивуковићевог незаконитог рада: На мјесту језера предвиђено фудбалско игралиште

Још један доказ Станивуковићевог незаконитог рада: На мјесту језера предвиђено фудбалско игралиште

Мамуза је рекао да је шокиран овим сазнањем, али будући да улажу своја средства у филм, нису у могућности у потпуности прекинути рад пројекта. Филм ће трајати више од два сата и дошли су до конкретних рјешења да се те сцене избаце.

"Не знам шта још да кажем. Шокиран сам. Можда би другачије поступили, али једноставно смо толико својих средстава, времена, жеље, снаге и љубави уложили у филм. Тако да тренутно радимо на томе да избацимо сцене с Моамером. На добром смо путу и смислили смо нешто да и даље остане добро, нећемо 'закинути' филм. Мислим неће бити једне познате особе, али није до нас", навео је Мамуза.

Ријеч је о пројекту иза којег у потпуности стоји домаћа млада екипа из Ливна позната по веома успјешном пројекту "Јуре и Мате" предвођена Луком Мамузом и Иваном Шагољем. Иначе, серија и филм приказују како изгледа живот у криминалу и доносе ту тамну страну о којој се не прича довољно.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.