Извор:
Агенције
31.07.2024
17:22
Потребни су вам само апарат за бакин колач и састојци које већ имате у фрижидеру.
2 бјеланца
80 g кристал шећера
кашичица ванилиног екстракта
прстохват соли
100 g глатког брашна
30 g маслаца
50 g млијечне чоколаде
Премажите са мало уља апарат за бакин колач па га загријете. У једној посуди умутите бјеланца са шећером, соли и екстрактом ваниле. Затим додајте отопљени маслац и брашно. Двије кашике смјесе распоредите у апарат па пеците око 90 секунди. Извађени вафл уз помоћ кухињске крпе обликујте у корнет. Отопите чоколаду па пола кашичице додајте на дно сваког корнета, преноси Трпеза.
Најновије
Најчитаније
Тренутно на програму
0:00
Погледај у сутра ЕП 189 (12+)
серијски програм
0:30
Погледај у сутра ЕП 190 (12+)
серијски програм
1:00
АТВ јутро (Р)
јутарњи програм
2:30
Вјежбајте са Лидијом (Р)
лајфстајл
3:00
Аутошоп магазин (Р)
емисија о аутомобилима
3:30
Најбоље године (Р, 16+)
филмски програм