16.10.2024
16:27
Домаћи кестен пире је јесењи слаткиш који буди сва чула, а бољи је од оног из посластичарнице. Ако припремите кестен пире замирисаће цијела кућа, а осваја од првог залогаја.
Потребно је:
- 500 г кестења
- 2 кесице ванилин шећера
- 3 кашике шећера
- 1 дл слатке павлаке.
Припрема:
Оперите кестење па га засијеците и ставите у шерпу. Сипајте воду да огрезне па оставите да проври. Кад крене да кључа, кувајте још 20 до 30 минута. Оставите да се прохлади па ољуштите, и не заборавите да скинете и танку опну испод љуске. У блендеру самељите кестење , па додајте шећер и полако сипајте павлаку. Декоришите шлагом кестен пире.
(Трпеза)
Најновије
Најчитаније
18
39
18
37
18
34
18
31
18
31
Тренутно на програму
16:20
Вјежбајте са Лидијом
лајфстајл
16:30
Вијести
информативни програм вијести
16:50
Центар дана
инфотејнмент
18:20
Народ прича
репортажна емисија
18:55
Маркетинг
маркетинг
19:00
АТВ вијести
информативни програм вијести
19:40
Маркетинг
маркетинг