Извор:
Телеграф
14.07.2023
11:10
Ljeto je vrijeme kada su nam svježe voće i povrće nadohvat ruke, te je izbor za raznovrsne obroke mnogo veći.
Zato smo za vas pripremili recept za punjeni paradajz i vjerujemo da će vas ovo pravo ljetnje jelo oduševiti.
4 paradajza
200 g mljevenog mesa
1 jaje
1 glavica crnog luka
1 čen bijelog luka
so
50 g riže
150 g kačkavalja
Paradajz dobro operite, pa svakom odsjecite gornji deo.
Izvadite unutrašnjost paradajza kašikom, ali je ostavite sa strane.
Paradajz posolite.
Unutrašnjost paradajza koju ste izvadili dodajte u meso, a onda i ostale sastojke sa fil, osim kačkavalja.
Sve dobro sjedinite.
Dobijenom smjesom punite paradajz, pa preko dodajte izrendan kačkavalj.
Paradajz stavite u nauljeni posudu, pa ga pecite u zagrijanoj rerni na 180 stepeni 30 minuta, prenosi Telegraf.
Најновије
Најчитаније
13
33
13
31
13
22
13
19
13
15
Тренутно на програму
12:30
Погледај у сутра ЕП 194 (Р, 12+)
серијски програм
12:55
Авионџије С01 ЕП04 ( Р)
серијски програм
13:25
Авионџије С01 ЕП05 ( Р)
серијски програм
13:20
Тајне музеја (Р)
емисија из културе
13:55
Временска прогноза
временска прогноза
14:00
Кето кухињица
лајфстајл
14:15
Ало Ало С06 ЕП 04 (Р, 12+)
серијски програм