10.07.2025
09:09
Једноставан трик може учинити јела од мљевеног меса много сочнијим и мекшим.
Довољно је да у смјесу додате мало прашка за пециво.
Иако се обично користи за дизање теста, прашак за пециво позитивно утиче и на текстуру меса, чинећи га растреситијим и мекшим, без грудвица и гумене структуре.
Посебно се препоручује код припреме пљескавица, ћуфти или мусаке. Важно је додати га на крају припреме, у малој количини, и добро умијешати прије него што јело одстоји и крене на пржење или печење, преноси Најжена.
Најновије
Најчитаније
08
56
08
52
08
47
08
43
08
39
Тренутно на програму
6:00
АТВ вијести
информативни програм вијести
6:45
Вјежбајте са Лидијом (Р)
лајфстајл
6:55
АТВ јутро
јутарњи програм
9:00
Крваво цвијеће С02 ЕП 175 (Р, 12+)
серијски програм
9:55
Телетрговина
телетрговина
10:10
Од јутра до сутра ЕП 33 (12+)
серијски програм
10:55
Телетрговина
телетрговина