Large banner

Трик за пљескавице као из најбољих ресторана

10.07.2025

09:09

Коментари: 0
Трик за пљескавице као из најбољих ресторана

Једноставан трик може учинити јела од мљевеног меса много сочнијим и мекшим.

Довољно је да у смјесу додате мало прашка за пециво.

Иако се обично користи за дизање теста, прашак за пециво позитивно утиче и на текстуру меса, чинећи га растреситијим и мекшим, без грудвица и гумене структуре.

Посебно се препоручује код припреме пљескавица, ћуфти или мусаке. Важно је додати га на крају припреме, у малој количини, и добро умијешати прије него што јело одстоји и крене на пржење или печење, преноси Најжена.

Подијели:

Large banner
Small banner
  • Најновије

  • Најчитаније

Small banner

Тренутно на програму

6:00

АТВ вијести

информативни програм вијести

6:45

Вјежбајте са Лидијом (Р)

лајфстајл

6:55

АТВ јутро

јутарњи програм

9:00

Крваво цвијеће С02 ЕП 175 (Р, 12+)

серијски програм

9:55

Телетрговина

телетрговина

10:10

Од јутра до сутра ЕП 33 (12+)

серијски програм

10:55

Телетрговина

телетрговина

Small banner
Small banner