Извор:
Крстарица
31.10.2024
06:30
Од свјежег купуса можете да спремате разна јела, као што су сарме, ролат…, али и познато српско јело на кашику - сладак купус.
Припрема овог јефтиног, а укусног јела је врло једноставна, али увијек може да буде боља. Многе домаћице у сладак купус додају месо и флекице, иако постоје два састојка која сви имају код куће, а који ће сладак купус учинити много укуснијим.
У питању су сенф и сирће.
У сладак купус пред крај кувања додајте једну-двије кашичице сенфа у праху или обичног сенфа, који год да имате код куће. Даће јелу посебан шмек.
Многе домаћице не додају сирће када кувају купус, али он такође, као и сенф, побољшава укус јелу и даје му одређену киселост. Сирће се додаје послије пола сата и то само једна кашика.
Најновије
Најчитаније
09
41
09
36
09
23
09
16
09
11
Тренутно на програму
6:00
АТВ вијести
информативни програм вијести
6:45
Вјежбајте са Лидијом (Р)
лајфстајл
6:55
АТВ јутро
јутарњи програм
9:00
Крваво цвијеће С02 ЕП 175 (Р, 12+)
серијски програм
9:55
Телетрговина
телетрговина
10:10
Од јутра до сутра ЕП 33 (12+)
серијски програм
10:55
Телетрговина
телетрговина