Large banner

01.02.2025

12:32

Коментари:

0

Подијели:

Поврће које одлично топи сало, требате га јести што чешће

Поврће које одлично топи сало, требате га јести што чешће

Поврће које изузетно добро топи сало, благотворно утиче на крв као и варење је парадајз.

Многи људи не конзумирају парадајз довољно често, а постоји неколико важних разлога зашто би то требало да се промијени.

Ове боје аутомобила су све популарније

Ове боје аутомобила су све популарније

Истраживања показују да ликопен, који се налази у парадајзу, може спријечити развој ћелија рака, посебно рака простате, желуца и дебелог цријева. Такође је корисно знати да се кувањем парадајза повећава ниво ликопена у поређењу са сировим парадајзом.

Парадајз је богат витамином Ц, који је природни антиоксиданс. Осим тога, садржи витамин А, гвожђе и калијум, који играју кључну улогу у одржавању здравља нерава и нормалне циркулације крви.

Ђоковић сазнао добре вијести!

Ђоковић сазнао добре вијести!

Витамин К, присутан у парадајзу, важан је за згрушавање крви. Свакодневно конзумирање парадајза такође ће вам помоћи да одржите кожу здравом и сјајном.

Парадајз може смањити штету изазвану конзумирањем дувана захваљујући кумаринској и хлорогенској киселини које садржи.

Нови језив злочин у породици: Дјевојчица (16) избола оца (46)

Нови језив злочин у породици: Дјевојчица (16) избола оца (46)

Ако покушавате да смршате, парадајз ће вам бити од велике помоћи. Има мало калорија, а богат је влакнима, што значи да ће вас дуже држати ситим и потпомаже да се сало топи боље.

Ако можете, потрудите се да га једете сваки дан, преноси Крстарица.

Large banner