Тајац у Градској управи

Брачни парови са листе немају информације о додјели бесплатних плацева

  • Извор: АТВ
  • 21.10.2024. 19:26

Иако су најављивали подјелу најмање десет плацева недјељно, непуне три седмице тајац у бањалучкој Градској управи. Брачни парови са ранг листе за додјелу које смо контактирали тврде да немају никаквих информација о томе када и да ли ће уопште добити обећане плацеве. Кажу да постају и више него скептични.

Они нису хтјели пред камере, али у телефонским разговорима за АТВ кажу да су контакт са представницима Градске управе последњи пут имали непосредно прије локалних избора, до данас кажу ништа, а немају ни званичну информацију гдје тачно и које би парцеле требало да добију. Додају да све више и више сумњају да ће се то икада и реализовати. 

Прошли избори, стали пројекти, остала само обећања, каже предсједник градског парламента. У питању је, каже, изгледа био само политички маркетинг. Од самог старта градоначелник Бањалуке ради на своју руку и излази ван свих законских оквира, зато ни не чуди што прича о плацевима нема свој епилог. 

"Мени је жао свих тих људи који су преварени, којима то обећавано само како би добили глас, данас заиста видимо да од тога нема ништа, бојим се да и оних неколико плацева који ће подијелити можда у наредном периоду да је то само прича која би требала да настави неки континуитет лажи ове градске администрације", каже Љубо Нинковић, предсједник Скупштине града Бањалука.

Када и да ли ће се уопште наставити са подјелама плацева градоначелника Бањалуке нисмо имали прилику да питамо јер од како је прошла кампања на терену га слабо има. Нијеми на наше упите остали су данас и његови блиски сарадници иако су нам обећали изјаву писаним путем.

Пратите нас и путем Вибера