Прогноза

Љето се не предаје: Температура поново иде преко 30, ево и када

  • Извор: Агенције
  • 24.09.2024. 13:12

БХ Метео је објавио да ће за викенд бити продор осјетно хладнијег ваздуха са сјевера уз падавине, појачан сјеверац и буру.

Босни и Херцеговини јутрос преовладава облачно вријеме са кишом у већем дијелу земље. Како пише БХ Метео, у наредним часовима доћи ће до разведравања.

Оно што ће посебно обрадовати грађане, јесте прогноза за наредних неколико дана с обзиром да се најављује релативно топло вријеме, а врхунац би требао бити у петак када температура, локално, може достићи и 31 степен.

Свечано ''отворен'' мост у Доцу

Свечано ''отворен'' мост у Доцу

"Данас до послијеподне проласком фронте са запада пролазне кише и пљускова ће бити посвуда. Локално уз кишу има грмљавине, углавном на југу и западу земље. Проласком фронте послијеподне ће се разведрити у већем дијелу земље уз ријетку појаву краткотрајних пљускова", навели су метеоролози и додали:

"Од сриједе до суботе утицај јужине уз већином повремено умјерен до локално на ударе јак југо. У сриједу још промјењиво облачно и нестабилно вријеме уз пролазну кишу и локалне пљускове са грмљавином".

У четвртак и петак стабилније и већином претежно сунчано вријеме. Нешто више облачности на југу и западу земље гдје ријетко може бити кише. Врло топло и вруће у та два дана, посебно у петак када би дневне температуре већином износиле између 24 и 29, локално до 31 степен.

Пред гашењем фирма која је облачила Оливера Драгојевића

Пред гашењем фирма која је облачила Оливера Драгојевића

"За викенд продор осјетно хладнијег ваздуха са сјевера уз падавине, појачан сјеверац и буру. Најхладније у недјељу и понедјељак уз дневне температуре око и испод 15 степени. Ово захлађење ће бити само краткотрајно, јер нас већ од уторка очекује пораст температуре", закључује се у прогнози.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.