Валентина Арази

Алмина јетрва открила потресне детаље: "Да сам знала...“

  • Извор: Телеграф
  • 14.05.2024. 15:58

Валентина Арази, јетрва Алме Арази која се са троје дјеце бацила у ријеку Бојану саслушана је поново данас у Тужилаштву.

Она је позвана да поново свједочи јер је тужилац сумњао у вјеродостојност њене изјаве о посљедњем сусрету са Алмом и дјецом.

Валентина је Алму и дјецу посљедња видјела живе.

"Изашла сам са Алмом да попијемо кафу у кафић у нашој улици на улазу у Скадар. Много сам вољела Алму, а и она је мене. Наша дјеца су се исто слагала, тако да смо сви заједно отишли на пиће. Док смо ишле ка кафићу застала сам да нешто купим и Алма ме је сачекала. Када сам изашла напоље, Алма ми је рекла да је видјела Ергиса да пролази са дјевојком", рекла је Валентина.

Нови обрт у истрази трагедије у Скадру

Нови обрт у истрази трагедије у Скадру

Она је затим додала да она лично није видјела Ергиса.

"Након тога смо кренуле у кафић. Дјеца су се играла, а нас двије смо мало причале о њој и њеној вези са Ергисом. Убрзо смо наставиле да причамо и о уобичајеним стварима. Око 20.20 смо отишле из кафића. Тада ми је Алма рекла да ће њен брат да дође по њу и дјецу таксијем и да ће да иде у Драч код својих док она и муж не ријеше неке ствари. Рекла ми је да је Ергис био свјестан да ће отићи и тада смо се растале", описала је Валентина  тужиоцу посљедњи тренутак са Алмом.

Валентина је рекла да је Алма прије мјесец дана била код своје породице у Драчу због проблема које је имала у браку.

"Упркос свему Алма је замолила Ергиса да дође по њу и тада му је све опростила. Надала се да ће дјевојку оставити због породице. Нисам могла ни да сањам да би урадила тако нешто. Да сам знала да ће то да уради вриснула бих у локалу и никад је не бих пустила саму. Вјеровала сам да ће брат доћи по њу", рекла је она.

Затечени пијани, крваве одјеће и обуће: Ово су осумњичени за убиство Саше Кисина

Затечени пијани, крваве одјеће и обуће: Ово су осумњичени за убиство Саше Кисина

Алмина јетрва је након тога позвала мужа и рекла му да креће кући са дјецом, а да ће Алма код њених у Драч.

"Ергис је тада такође чуо да иде у Драч. Послије два сата позвала сам Алмину сестру и она ми је рекла да она није стигла код њих са дјецом. Тада смо посумњали да нешто није у реду и кренули смо аутом да их тражимо свуда по улици. Сутрадан је Ергис отишао у полицију и пријавио нестанак ње и троје дјеце", рекла је Валентина.

Драма у Француској: Пресретен и изрешетан комби који је превозио затвореника

Драма у Француској: Пресретен и изрешетан комби који је превозио затвореника

Подсјетимо, Алмином мужу Ергису је прошле недјеље одређен притвор.

Њему се на терет ставља подстицање на самоубиство и насиље у породици.

Ергис се налази у притвору од 4. маја и наводно је у тешком психичком стању. Према наводима извора албанских медија, полиција је поново читала психолошко вјештачење Ергиса, које је урађено када је претходни пут био иза решетака због наркотика.

Пратите нас и путем Вибера