Потрага за убицом траје

Комшије откриле шта је претходило двоструком убиству у Бијелом Пољу: Алија је тражио и од других комшија ракију и да уђе у кућу

  • Извор: Агенције
  • 27.10.2024. 10:26

У селу Соколац код Бијелог Поља Алија Балијагић је из пушке усмртио Миленку и Јована Маџгаља, који су брат и сестра. Мјештани села Соколац су открили детаље потјере за њим.

- Тај човек је јучер долазио код нас прво, тражио да уђе у кућу рекли смо му да не може. Сјео је испред, имао је на себи чизме, шарену неку тренерку и пушку са наоружањем око себе. Тражио је ракију, како смо му рекли да је још нисмо испекли рекао је: "Добро" и отишао даље код ових комшија - кажу за РИНУ комшије.

Шта се послије десило то нико није знао, само су послије видјели полицију која им је рекла да су комшије убијене и да се закључају у кућу.

Све расположиве снаге на терену - Војска се прикључила полицији у потрази за Алијом Балијагићем

Све расположиве снаге на терену - Војска се прикључила полицији у потрази за Алијом Балијагићем

Даље појашњавају да он није из њиховог села и да су га први пут видјели прије десетак дана. Представљао се као ловац који трага за својим изгубљеним псима. Мјештани кажу да су неки од комшија пријавили сумњиво лице које је данима у њиховом селу, али како кажу нико није реаговао.

- Никад ништа слично се овдје код нас није догодило. Село је лијепо и мирно, људи који су убијени били су вриједни и поштени. Туга за читаву Црну Гору, што нам се ово овакво нешто десило у 21. стољећу - истичу мјештани.

Миленка и Јован примили су Балијагића у кућу, понудили га ручком, а када је тражио ракију, док су му је доносили брутално их је убио.

Убица уз бјекству: Због убиства Јована и Миленке Маџгаљ данас Дан жалости

Убица уз бјекству: Због убиства Јована и Миленке Маџгаљ данас Дан жалости

- Он је данима виђан у нашем крају, мјештани су то пријављивали полицији али нико није реаговао. Ишао је наоружан са ловачком пушком и представљао се као ловац који је изгубио псе. Убијени сестра и брат су га примили у кућу, дали му да једе, а он се вратио и убио их кроз прозор. Сада сви мјештани стријепе, не знају одакле смрт може да дође - рекли су уплашени мјештани.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Мућке (12+) (Р)

    '''' Мућке (12+) (Р)

  • 13:10 Серија: Слатке муке (Р)

    Серија: Слатке муке (Р)

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Филм (Р)

    '' Филм (Р)

  • 15:45 Највеће битке Другог Свјетског рата (Р)

    Наша Српска (Р)