Београд

Урош и Милош Панић стигли у суд

  • Извор: Курир
  • 01.10.2024. 13:25

Браћа Панић, Урош (25) и Милош (23), стигли су у Трећи основни суд у Београду на заказано рочиште. Њих двојица се оптужницом терете за кривично дјело посредовање у вршењу проституције у саизвршилаштву.

Поред Панића, у суд су дошли и други окривљени, међу којима је и њихов пријатељ Вук Станковић (21), који је постао познат јавности по надимку Вуке макро. 

- Браћа су дошла заједно. Обојица су имала на себи кошуље, један црну, други бијелу, патике и наочаре за сунце. Урош је све вријеме испред суда телефонирао. Вук Станковић је дошао сам. И он је све вријеме разговарао телефоном. За разлику од оптужене браће који су имали озбиљна лица, он се смијао - каже извор Курира.

Подсјетимо, браћа Панић су у јулу мјесецу пуштена из притвора уз јемство од 72.000 евра. 

- На данашње суђење позване су и дјевојке које су, како се наводи у оптужници, окривљени приморавали да пружају клијентима сексуалне услуге за новац - каже извор и подсјећа да се окривљени терете да су под параваном салона за масажу организовали проституцију.

- Дјевојке су добијале половину зараде, док је половина ишла окривљенима - каже извор и додаје да су услуге "масаже" рекламирали на сајтовима, а да је цијена ишла од 3.000 до 10.000 динара.

Сви окривљени, укључујући и браћу Панић негирали су наводе оптужнице.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.