Нови Београд

Возио 100 на сат па покосио дјечака и побјегао: ''Јаукао је из свег гласа''

  • Извор: Курир
  • 22.10.2024. 15:55

Грађане је шокирала вијест када је на Новом Београду синоћ око 20:30 часова, возач аудија М.М. (34) покосио дјечака (10) и побјегао исте секунде, тако да није ни покушао да помогне дјетету које је колима одбацио 20 метара од мјеста незгоде.

Један од очевидаца рекао је да је призор био језив, дјечак је јаукао од болова до доласка Хитне помоћи, с обзиром на то да су људи који су се нашли у том тренутку ту, одмах прискочили у помоћ.

Огласила се полиција о погибији директора КБЦ Загреб

Огласила се полиција о погибији директора КБЦ Загреб

- Возач аудија возио је сигурно око 100 на сат, прошао кроз црвено на семафору, закачио друго возило у тој брзини и покосио потом дечака који је стајао на пјешачком острву. У том тренутку сви су гледали у правцу дјетета у дресу, које је на своје зелено свјетло прелазило улицу на бициклу, одлетио је 20ак метара, било нам је у глави само да ли је оно добро, а сви из аутомобила су одмах изашли и побјегли пешке. Хитна помоћ је баш брзо стигла, али сцена је била језива, дјечак је јаукао из свег гласа - каже једна од очевидаца.

Дан након несреће, грађани Новог Београда коментарисали су међусобно ужас и недостатак људскости, а како кажу, моле се за опоравак повријеђеног малољетника, али и да возача стигне адекватна казна.

Осумњичен да је у сред ноћи ушао у кућу у Бањалуци, напао мушкарца а онда га и покрао

Осумњичен да је у сред ноћи ушао у кућу у Бањалуци, напао мушкарца а онда га и покрао

- Није ми јасно какви монструми живе међу нама, учиниш низ прекршаја, удариш дијете и побјегнеш и никоме од путника из возила не падне на памет да му укаже помоћ, надамо се само да ће дјечак преживјети и да ће се брзо опоравити - рекао је један од грађана.

Подсећања ради, дјечак је колима Хитне помоћи одмах превезен у Ургентни центар, констатоване су му тешке повреде и љекари се од тог момента боре за његов живот. Како се данас сазнаје, малишан је пребачен у Универзитетску дечију клинику Тиршова, а стање му је и даље критично. 

С друге стране, возач аудија ухапшен је убрзо након несреће иако је покушао да побјегне. Тада је установљено да је био под дејством алкохола, измјерено му је 1,33 промила алкохола у организму, а сутра би требало да буде саслушан пред надлежним тужилаштвом, пише Курир.

Пратите нас и путем Вибера