Предсједник

Додик: СНСД ће побиједити у 54 општине - Рудо је једна од њих

  • 24.09.2024. 16:52

Предсједник СНСД-а Милорад Додик изјавио је данас у Рудом да ће СНСД побиједити у 54 општине у Српској, а Рудо је на том списку.

Он је пружио данас подршку кандидату ове странке за начелника општине Рудо Драгољубу Богдановићу и кандидатима ове странке за одборнике, наводећи да ова општина није иста данас и прије четири године када је СНСД преузео власт.

"Подршка Драгољубу и овим младим људима, јер мало која општина има овакве младе људе и подршка свима у Рудом", рекао је Додик на изборној трибини СНСД-а.

Фирма

Фирма "Контејн ембокс" од наредне године извози на европско тржиште

Он је додао да ће након фазе привредног развоја Рудог, која је у току пажња бити усмјерена ка развоју руралних дијелова општине.

"Имамо посебан план са Србијом за овај крај, који ће интегрисати Рудо и Прибој. Без обзира на формална разграничења, Срби данас имају двије државе, Републику Српску и Србију, свид‌јело се то коме или не", нагласио је Додик и додао да је Српска формирана да буде независна држава, а не приљепак Сарајеву.

Додик је позвао грађане Рудог да подрже Богдановића за нови мандат како би се започети послови и пројекти могли завршити.

Кандидат СНСД-а за начелника Рудог Драгољуб Богдановић истакао је да је програмски циљ ове странке отварање нових радних мјеста у овој општини, те навео да је планирана изградња моста преко Лима, који би спојио више од 2.000 становника ове локалне заједнице.

"Контејн ембокс" ће допринијети опстанку општине

Он је нагласио да је ове године у капиталне инвестиције у Рудом уложено 1,3 милиона КМ.

"Све што је урађено је резултат преданог рада", навео је Богдановић.

Он је оцијенио да је током четири године урађено много, и то након десет година уништавања Рудог и убијања сваке наде за опстанак.

Носилац одборничке листе СНСД-а Јовица Видаковић истакао је да побједа ове странке у Рудом на наредним изборима значи и нова радна мјеста и инвестиције, додајући да иза СНСД-а нису празне приче већ д‌јела.

"Прије четири године када је СНСД дошао на власт у Рудом затекли смо празне улице, уништене фабрике и није било сарадње са институцијама, а промјена коју смо обећали прије четири године сада је видљива", поручио је Видаковић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.